Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nda görev değişimi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Aralık 4 2015
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı(GYV) mütevelli heyeti, Mustafa Yeşil'in görevinden ayrılmasından sonra vakfın başkanlığına Cemal Uşşak'ın getirildiğini açıkladı.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nda görev değişimi yapıldı. Başkan Mustafa Yeşil'in yerine vakfın başkan yardımcılığını yürüten Cemal Uşşak getirildi. Açıklamayı vakfın mütevelli heyeti yaptı.

İşte o açıklama:
2008 yılından itibaren Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanlığı’ nı başarıyla sürdüren Mustafa Yeşil görevinden istifa etmiştir. Sayın Yeşil'e Vakfımıza olan değerli katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
1.12.2015 tarihi itibariyle Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanlığı görevine Cemal Uşşak getirilmiştir. Vakfımızın kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde yer alan ve en son Vakıf Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cemal Uşak’ı yeni görevinden dolayı kutlar ve başarılar dileriz.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor3.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var4.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'7.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi8.AKP'ye katılan milletvekili bu sefer Erdoğan'ın fotoğrafına asker selamı verdi9.Bunaltıcı sıkıntılar10.Kara Kuvvetleri'nde ihale soruşturması: Askerler dahil çok sayıda kişiye gözaltı!

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı

550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... ...

Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 2...

Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzlu...

Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine ...


