Gaziantep'te 'Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimleri' başladı


İpekyolu kalkınma Ajansı'nın Teknik Destek Programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen, Yönetim Sistemleri eğitimleri başladı.

Yoğun katılımın olduğu eğitimlerde, TSE'den Uzman Eşref Çakıroğlu katılımcılara TSE'nin kuruluşu, yapısı ve görevleri, standardizasyon belgelendirme, laboratuvarcılık ve muayene ve gözetim faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Tüm kurum ve kuruluşların devam edecek olan güncelleme eğitimlerine katılmasının gerektiğini belirten Çakıroğlu, "Hızla büyüyen ve ülkemizin sanayisi içerisinde önemli bir yer tutan Gaziantep Sanayi Odası'nın standardizasyon faaliyetlerine katılımı Türkiye sanayisi açısından oldukça önemlidir." dedi.

Yönetim sistemlerinin kurulmasının ve etkin uygulanmasının kuruluşlara; şartları karşılama, müşteri memnuniyeti sağlama ve sürekli iyileştirme yeteneğini kazandıracağını ifade eden Çakıroğlu, tüm kuruluşların devam edecek olan güncelleme eğitimlerine katılmasının ve standartların kurumlar için çok önemli unsurlar içerdiğini sözlerine ekledi.

Nisan ayının sonuna kadar devam edecek eğitimler, ISO 9001:2015 KYS Temel Eğitimi + Risk Tabanlı Proses Kontrol eğitiminde, birinci grup 22-23-24 Mart ikinci grup 29-30-31 Mart, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi birinci grup 5-6 Nisan, ikinci grup 7-8 Nisan, TS18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi birinci grup 12-13 Nisan, ikinci grup 14-15 Nisan, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Temel Eğitimi birinci grup 18-19 Nisan, ikinci grup 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantep'te 'Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimleri' başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER