Gaziantepspor: 2 - Galatasaray: 0


Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Hakemler: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan
Gaziantepspor: Karcemarskas, Marçal, Prince, Elyasa, Barış Yardımcı, Abdülkadir (Dk. 68 Hürriyet), Abuda, Emre Nefiz, Orkan Çınar, Putsila (Dk. 90 İlhan Parlak), Daniel Larsson (Dk. 78 Chibuike)
Galatasaray: Muslera, Linnes (Dk. 63 Carole - Dk. 78 Denayer), Koray, Chedjou (Dk. 28 Ryan Donk), Hakan Balta, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Umut Bulut
Goller: Dk. 5 Emre Nefiz, Dk. 54 Daniel Larsson (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 62 Marcal, Dk. 90 Abuda (Gaziantepspor), Dk. 66 Koray, Dk. 89 Yasin (Galatasaray)

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında Gaziantepspor, sahasında Galatasaray'ı konuk ettiği maçı her iki yarıda bulduğu gollerle 2 - 0 kazandı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu'nun talebeleri büyük sevinç yaşarken, Galatasaray, ligde ağır bir yara aldı. Mustafa Denizli yönetimindeki Galatasaray ise UEFA Avrupa Ligi'ne veda ederek üzdüğü taraftarlarını ligde de güldüremedi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta ev sahibi Gaziantepspor'a 3 puanı getiren golleri 5. dakikada Emre Nefiz ve 54. dakikada da Daniel Larsson kaydetti.

Bu sonuçla zirveden bir hayli uzaklaşan Galatasaray, 37 puanla 5. sırada kalırken, Gaziantepspor ise 30 puanla 9. sıraya yükseldi.

54. dakikada, sağ kanatta topla buluşan Orkan Çınar, harika bir ara pasla topu Larsson'la buluşturdu. Kaleci Muslera'yı geçen Larsson topu boş kaleye göndererek takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.

69. dakikada, Bilal yaklaşık 30 metre mesafeden Gaziantepspor kalesini yoklamak istedi. Vuruşu auta çıktı.

71. dakikada, Larsson sol kanattan taşıdığı topla ceza sahası içerisine girerek sert vurdu. Muslera topu kapattığı köşede kontrol etti.

74. dakikada rakibini şık bir hareketle geçen Carole, topu ceza sahasına ortaladı. Kimsenin dokunamadığı topa arka direkte Yasin vurdu. Karcemarskas topu ayaklarıyla kornere çeldi.

Maçta başka gol olmayınca Gaziantepspor 4 hafta aradan sonra sahadan 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Galatasaray ise 8 haftadır deplasmanda kazanamama geleneğini de sürdürdü.
CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantepspor: 2 - Galatasaray: 0 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER