Antep'te Kartal rüzgarı: 0-4

Spor Toto Süper Lİg Hasan Doğan Sezonu 3. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Gaziantepspor'u 4-0'la geçti.

Antep'te Kartal rüzgarı: 0-4

Süper Lig'de üçüncü haftanın açılış maçında Beşiktaş Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

8. dakikada Gökhan'ın yaptığı ortada Olcay topu kale önüne doğru indirdi. Sosa hamle yaptı ama Arakoyo çok kritik bir müdahele ile tehlikeyi geçiştirdi. 

28. dakikada Frikikte Sosa'nın ortasında Muhammet'in ters vuruşunda köşeye giden topa Karcemarskas harika bir refleks ile uzanarak gole izin vermedi. İlk yarıda Beşiktaş çok sayıda orta ile tehlike yaratmak istese de isabet bulmakta zorlanınca net fırsat bulmakta zorlandı. 

İlk yarı da 0-0 beraberlik ile tamamlandı. 

İkinci yarıda iki ekip de fırsatlar bulmaya başladı. 

Beşiktaş ikinci yarıya Jose Sosa - Cenk Tosun değişikliği ile başladı. 

64. dakikada Chibuike rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına sokuldu ve vuruşunu yaptı. Sol yerden yaptığı sert vuruşta ise top uzak taraftan auta çıktı. 

76. dakikada karşılaşmadaki ilk gol geldi. Ceza sahası çizgisi üzerinden kazanılan serbest vuruşta Karcemarskas'ı avlayan Oğuzhan Beşiktaş'ı öne geçirdi. 

83. dakikada penaltı kazanan Cenk vuruşu da kendisi kullandı ve takımını 2-0 öne geçirdi. 

87'de Beşiktaş'ın üçüncü golü geldi. Hızlı gelişen atakta Cenk'in Gökhan'a Gökhan'ın da Olcay'a pasının ardından Olcay Şahan skoru 3-0'a getirdi. 

90+1'de yine hızlı gelişen atakta Gökhan Töre'nin sağ tarafa pasında Kerim Frei'nın vuruşu ile Beşiktaş maçın sonucunu belirledi: 4-0 

Bu sonuçla Beşiktaş ligdeki puanını altıya çıkardı.

<< Önceki Haber Antep'te Kartal rüzgarı: 0-4 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER