Gaziantepspor, Mutlu Topçu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı


Okan Buruk ile yolları ayıran Gaziantepspor, Mutlu Topçu ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Gaziantepspor'a gelmekten çok büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Mutlu Topçu, hedeflerinin yüksek olduğunu belirterek, "Başarılı olamayacağım hiçbir işe soyunmam. Kulüplerin yeni hocalara şans tanıdıkları sürece çok daha iyi yerlere geleceklerini düşünüyorum. Böyle bir kulüpte imkan bulduğum için çok mutluyum. Çok başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Üzün süren arayışların ardından teknik direktörlük koltuğunu Mutlu Topçu'ya emanet eden Gaziantepspor, genç teknik direktör ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Mutlu Topçu, büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu söyleyerek, Gaziantep'te olmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Geçen seneki genç kadro ile çok iyi işler yapıldığını hatırlatan Topçu, "Buradan Okan hocama da teşekkür ediyorum. Ligi 10'uncu sırada bitirdiler. Ama hedef daha yüksek, daha güzel yerlere gelebilmek. İyi bir oyuncu kadromuz var. İyi takviyelerle daha iyi yerlere geleceğimize gönülden inanıyorum. Biraz sistem değişikliği yapacağız, ofansif anlamda daha güçlü olmamız lazım. Daha üretken ve alternatifli bir kadro olmamız lazım." diye konuştu.

Kulüplerin genç hocalara fırsat tanıması gerektiğine vurgu yapan Topçu, "Ben başarılı olamayacağım hiçbir işe soyunmam. Buranın da ideal yer olduğunu düşünüyorum. Çünkü nasıl genç oyunculara önem veriyorsa, genç hocalara da önem veriyor. Yeni hocalar gelişime açık hocalardır. Kulüplerin yeni hocalara şans tanıdıkları sürece çok daha iyi yerlere geleceklerini düşünüyorum. Böyle bir kulüpte imkan bulduğum için çok mutluyum. Çok başarılı olacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

4 OYUNCU İLE ANLAŞTIK

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Gaziantepspor Mali As Başkan Bülent Konca ise, 5 isimle görüştüklerini ve bunlardan 4'ü ile anlaşma sağladıklarını dile getirdi. Konca, şunları kaydetti: "Zor geçen bir sezonun ardından, biliyorsunuz geçen yıl 18 yeni transferle yola çıkmıştık. Bu takıma güvendiğimizi her fırsatta ifade etmiştik. Sağ olsun arkadaşlarımız bizi mahcup etmediler. Geçen seneyi genç bir takım için iyi bir yerde tamamlamış olduk. Bu sene arkadaşlarımız daha tecrübelendi. Bunun üzerine 4 ya da 5 transfer daha yapacağız. Hocamızla mutabakat kaldığımız 5 yeni isim var. Bunların 4'ü ile anlaşma aşamasına geldik. Diğer bir tanesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer sezonunun sonuna kadar, kampta görülen eksikliklere göre hocamız için ideal bir kadroyu vermeye çalışacağız."

Açıklamaların ardından Topçu, kendisini Gaziantepspor'a bağlayan 2 yıllık anlaşmayı imzaladı. CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantepspor, Mutlu Topçu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER