Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu: Zor bir maç bizi bekliyor


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Süper Lig'in 26. haftasında karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu maçının zor geçeceğini söyledi.

20 Mart Pazar günü konuk olacakları rakiplerinin ligdeki konumu itibarıyla sıkıntılı olduğunu belirten Mutlu Topçu, "Mersin İdmanyurdu için bulunduğu konum itibariyle bu maç bir kurtuluş mücadelesi. Biz de tabii bir önceki hafta Konya maçında kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. İyi bir mücadele ortaya koymamız lazım. Zor bir maç bizi bekliyor. Umuyorum, hem mücadele anlamında hem futbol anlamında galip gelen taraf biz oluruz." dedi.

Mutlu Topçu, takımın Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kötü gidişe bir son vermek istediklerini belirten Topçu, şöyle konuştu:

"Bir Akhisar mücadelesi, bir Başakşehir mücadelesi, bir Konya mücadelesi bunlar tabii gol atıldığı zaman oyun disiplininden uzaklaşıyorlar. Gol atamayınca da biz sıkıntı yaşıyoruz. İşte üç maçı da 1-0 kaybettik. Bu konularda daha üretken olmak için çalışıyoruz. Umuyorum ki iç sahamızdaki bu şansızlıklar bir daha başımıza gelmez. Çünkü dışarıdaki oyun ile alınan puanlar bizi çok memnun ediyor. İçeride istediğimiz o puanlara ulaşamadık."

25. haftada Torku Konyaspor karşısında 1-0 yenildikleri maç hakkında da konuşan kırmızı siyahlı takımın Brezilyalı futbolcusu Abuda ise yaptığı açıklamada, "Erken gelen gol Konyaspor'un biraz daha öz güvenini artırdı ve kapanmasına neden oldu. O yüzden geriye kalan sürede biz de gol bulamadık. Şimdi önümüzde bir maç var o da çok önemli ona hazırlanıyoruz." dedi.

Süper Lig'in 26. haftasında oynayacakları Mersin İdmanyurdu deplasmanı ile ilgili sorulan bir soruya da Abuda, "Mersin'in daha çok puana ihtiyacı var. Biraz daha kontrollü oynamamız gerekiyor çünkü maçın sonunda da gülen taraf olmak istiyoruz." cevabını verdi.

Mersin İdmanyurdu maçının kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Gaziantepspor'un Nijeryalı golcüsü Chibuike ise yaptığı açıklamada, "Konyaspor maçının zor olacağını biliyorduk, biraz erken konsantrasyonumuzu kaybettik. Erken gelen gol sebebiyle maça tam anlamıyla odaklanamadık. Ama elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum, sadece golü ve golleri bulamadık. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Çok zor bir maç olacak, çünkü artık futbol konuşulmayacak orada can havli var. Herkes elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Onlar da bir şekilde puan isteyeceklerdir." ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamalardan sonra Gaziantepsporlu futbolcular Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçı için antrenmanını basına kapalı olarak sürdürdü.
CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu: Zor bir maç... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER