Gazoz alma bahanesi ile girdiği pastaneden sadaka kutusunu çaldı


Başkent'te gazoz alma bahanesiyle bir pastaneye giren şahıs, sadaka kutusunu çaldı. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Altındağ ilçesi Gültepe TOKİ konutlarında bir pastanede yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda dışarıdaki dolaptan aldığı gazozla içeri giren bir şahıs, gazozu tezgâha bırakıp, dükkânda dolaşmaya başlıyor. 1 adet de bisküvi alan zanlı, gazozun kapağının açılmasını istiyor. İş yeri sahibi, şahsın uzattığı gazozun kapağını açıp, tezgâha geri bırakıyor.

Zanlı ise aldığı bisküviyi tezgâha bırakıp, iş yeri sahibini farklı şeyler isteyerek, oyalıyor. Aldıklarının parasını vermeyi de ihmal etmeyen hırsızlık zanlısı, sadaka kutusunun bulunduğu tezgâhın önünde bekliyor. Montunun fermuarını açıp, harekete geçen şahıs elini sadaka kutusunun bulunduğu tezgâhın oraya koyuyor. İlk denemesinde kutuyu biraz kendine doğru çeken şahış, ikinci denemede sadaka kutusunu montunun içine atıyor. Zanlı, içinde yaklaşık 200-300 TL bulunan sadaka kutusu, aldığı gazoz ve bisküviyle hızla dükkandan ayrılıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Gazoz alma bahanesi ile girdiği pastaneden sadaka kutusunu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER