Gece yarısı kesilen çam ağaçlarına sosyal medyadan tepki yağdı


Tokat'ın Erbaa ilçesinde belediye tarafından Cumhuriyet Mahallesi Gazi Bulvarı üzerindeki çam ağaçları gece yarısı motorlu testere ile kesildi. Gece 03.00'lerde yapılan kesime vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Erbaa ilçesi Gazi Bulvarı'nda 50 yıllık çam ağaçları, vatandaşların tepkisinden çekinilerek gece yarısı kesildi. Ağaçların neden kesildiğini soranlara belediye görevlileri 'kambur ağaçlar kesiliyor' cevabı verdi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nurten Öcal Çamlibel, kesilen ağaçlar ile ilgili açıklamada bulunarak, "Erbaa'nın tarihi taç hamamı ile tarihi çınar ağaçlarını yok ediyorlar. Bu bir katliam. Erbaa uyuma, Erbaa uyan" diyerek tepkilerini belirtti.

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan vatandaşlar da "Erbaa'da gece saat 03.00, ağaç katliamı yapılıyor" şeklinde paylaşımda bulundu. Kimi vatandaşlar ise "Uzun süren motorlu testere sesini duyunca acaba bulvardaki ağaçları mı kesiyorlar dedim. Sonra da yok canım bu kadar da yapmazlar dedim. Yazıklar olsun" şeklinde yorumlar yaptı. CİHAN
<< Önceki Haber Gece yarısı kesilen çam ağaçlarına sosyal medyadan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER