Gecekondudan çıkanlar şoke etti

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine baskın yaptıkları bir gecekonduda çok sayıda asker ve polise ait malzeme ele geçirdi. Emniyet ekipleri çıkan malzemeleri taşımak için bir kamyon getirdi.

Gecekondudan çıkanlar şoke etti

İhbarın ardından Dikmen Öveçler Mahallesi'nde belirtilen gecekondunun bulunduğu noktaya gelen polis ekipleri, içeriye girerek arama yaptı. Gördükleri manzara karşısında şaşıran polisler, gecekondunun içinde üzerlerinden TSK ve emniyetin amblemleri de bulunan çeşitli malzemeler ele geçirdi. Polisler çıkan malzemeleri inceledikten sonra taşımak için kamyon getirdi. Ekipler kamyonun gelmesiyle imece usulü çıkan malzemeleri taşıdı.

Kutuların bazılarının üzerinde içerisinde ne olduğuna dair bilgiler dikkat çekti. Bir kutuda içinde gaz maskesi olduğu ve içinde 5 adet olduğu bilgisi yer alıyor. Ayrıca gecekondunun bahçesinde ‘Sahil Güvenlik’e ait bir hücumbot bulundu. Malzemelerin gecekonduya nasıl geldiği bilinmiyor. Emniyet güçleri konuyla ilgili inceleme başlattı. Bir gecekonduda asker ve polise ait malzemeler bulundu | Samanyolu Haber

(CİHAN)
<< Önceki Haber Gecekondudan çıkanlar şoke etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER