Gemlik Asım Kocabıyık MYO'ya 'Mükemmellikte 5 Yıldız' belgesi


Bursa Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO, Türkiye'de meslek yüksekokulları içinde bir "ilk" olarak 2009 yılında başlattığı kalite yolculuğunda başarılı adımlar atmaya devam ediyor.

Kalite yolculuğu sürecinde, Kararlılık Belgesi, Jüri Teşvik Ödülü,3 yıldız yetkinlik belgesi, Bursa Kalite Başarı Ödülü, 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi ve Bursa Kalite Büyük Ödülü alan Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, 24. Ulusal Kalite Kongresi'nde "Mükemmellikte 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi"ni aldı.

Gemlik Asım Kocabıyık MYO'nun belgesi, İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen törenle, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper'e verildi. Törene, okulun kurucu müdürü Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Müdür Prof. Dr. Cumhur Aydınalp, akademik ve idari personel de katıldı.

Ulusal platformda elde edilen bu başarı, Gemlik Asım Kocabıyık MYO'nun tanınırlığı ve olumlu kurumsal imajının sürdürülebilirliği açısından önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor.

Kalite yolculuğu, iyi bir stratejik planlama ve süreç yönetimi çerçevesinde gerçekleştirildiği ve sürdürülebilir kılındığı takdirde, öğrencilerin fark oluşturacak nitelikte yetişmesini sağlıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Gemlik Asım Kocabıyık MYO'ya 'Mükemmellikte 5 Yıldız'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER