Genç Basketbolcular Yarı finalde
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 19 2016
Basketbolda, 16 Yaş Altı Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Finlandiya ile karşılaşan Türkiye, normal süresi 72-72 sonuçlanan maçta rakibini uzatmada 80-78 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Polonya'nın Radom kentinde organize edilen turnuvada milli takım, ilk çeyreği 17-9 üstün bitirdi. İkinci periyot, karşılıklı basketlerle geçildi ve milliler soyunma odasına 32-27 önde gitti. Üçüncü çeyrekte Finlandiya, daha etkili bir oyun ortaya koysa da milliler, son 10 dakikaya 47-43 üstün girdi. Türkiye, son bölümde üstünlüğünü koruyamayınca maçın normal süresi 72-72 tamamlandı.
Uzatmada tekrar üstünlüğü eline alan ay-yıldızlılar, son hücumda rakibine sayı şansı vermeyerek karşılaşmayı 80-78 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza8.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!9.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?10.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


