Genç Bilim İnsanı Ödülüne Doç. Dr. Fatih Şen layık görüldü


Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatih Şen, İstanbul Teknik Üniversitesi Feyzi Akkaya Bilimsel Etkinlikleri Destekleme (İTÜ FABED) Derneği tarafından 2015- yılının en başarılı 4 genç bilim insanından biri seçilerek 'Yılın Genç Bilim İnsanı Araştırma Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Ödül kapsamında Doç. Dr. Fatih Şen'e, İTÜ FABED tarafından 3 yıl boyunca maddi proje desteği sağlanacak. Nano ve biyomalzemelerin enerji ve sensör uygulamalarına yönelik yaptığı ve önümüzdeki 3 yıllık dönem içerisinde yapacağı bilimsel çalışmalar için bu ödüle layık görülen Şen, Dumlupınar Üniversitesi'ne böyle bir ödülü getirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Bilime ve bilim insanlarının çalışmalarına olan desteğin kendilerini daha fazla motive ettiğini belirten Şen, ödüle kendilerini layık gören İTÜ FABED Derneği'ne ve başta Rektör Prof. Dr. Remzi Gören olmak üzere tüm üniversite yönetimine ve çalışanlarına, her zaman destek verip çalışma imkânı sağladıkları için teşekkürlerini iletti.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören de, "Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Şen'in başarısının bu şekilde ödüllendirilmesi nedeniyle tebrik ederek, istikrarlı, gayretli ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Genç Bilim İnsanı Ödülüne Doç. Dr. Fatih Şen layık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER