Genelkurmay'dan Sancaktepe'deki saldırı için açıklama
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Mayıs 12 2016
Genelkurmay Başkanlığı'nca, Sancaktepe'deki patlamayla ilgili yapılan açıklamada, "2 kahraman silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış, 4 kahraman silah arkadaşımız ile araç şoförü kontrol amaçlı olarak hastanede ayakta tedavi edilmiştir" denildi.

Genelkurmay'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 16.40 sularında İstanbul Sancaktepe’de, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis aracının geçişi esnasında, teröristlerce park halindeki bir aracın patlatılması neticesinde, iki kahraman silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış, dört kahraman silah arkadaşımız ile araç şoförü kontrol amaçlı olarak hastanede ayakta tedavi edilmiştir.
Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle lanetliyor, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'4.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!5.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde b...


