"Gerçek milliyetçi arıyorsanız o da biziz"
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Nisan 4 2023
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon'da açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da ‘Millet Buluşması’nda açıklamalarda bulundu.
Açıklamalardan öne çıkan başlıklar şu şekilde:
Ekrem İmamoğlu: "Ben bugün her karış toprağına basan bir hemşeriniz olarak Trabzon'un meydanında coşmaya geldim. Benim için bu güzel meydanın anıları var. Bugün buradayım ama yalnız gelmedim. Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geldim.
Hep birlikte tarih yazacağız. Bugün tevazu sahibi bir iktidarın inşası için buradayız. Çok değerli genel başkanım bu tevazuyu hayat boyu taşıyan; hukuktan, adaletten milim sapmayan, memleketi için canını ortaya koyan, doğrudan yana olan 13. Cumhurbaşkanımız olacak
Eline bir tomar para alıp çocuğa para dağıtılmaz. Mesela ben çocuklara bu şekilde para dağıtandan harçlık alınmaz. Biz böyle biliyoruz. Öbür türlüsü insanı rencide eder. Veren eli, alan el görmeyecek. Parayı göstermek ayıptır.
Bu iktidar sabah kalkıyor İmamoğlu, akşam yatıyorlar İmamoğlu. Ben 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na buradan teşekkür ediyorum. Beni İstanbul'a aday yaptığı için teşekkür ediyorum kendisine. Belki de ilk kez İstanbul'da Trabzonlu bir belediye başkanı var."
2019 seçimlerinden sonra ne dediler İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder dediler. İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır dediler onu da biz demedik. Seni gidi seni o günden anladın seçimi kaybedeceğini. Kaybedecekler çünkü bir avuç insanın kazanma dönemi bitti. 86 milyon kazanacak. Ayrışmak yok, birleşe birleşe kazacağız. Her şey çok güzel olacak diyoruz.
AFAD MESAJI
Dün AFAD’ın bir mesajı bana ulaştı. Yahu güzel AFAD, kıymetli AFAD, gel biz
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







