Girişimci ve girişimci adayları G3 Forum'da bir araya gelecek

Girişimci ve girişimci adayları G3 Forum'da bir araya gelecek

Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu (G3) bu sene alanında deneyimli isimler ile girişimci ve girişimci adaylarını Suada'da bir araya getirecek.

Uluslararası Girişimcilik Merkezi, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve GATE tarafından Vodafone ana sponsorluğunda tertip edilen forumun ana teması da 'Neden Olmasın?'. Etkinliği G3 Platformu Başkanı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz basın toplantısı ile tanıttı.

Gülden Yılmaz, 5 senedir yapılan G3 Forum'da 3 bin 760 girişimci ve girişimci adayının 200'ü aşkın mentör ile buluştuğunu bildirdi. Yılmaz, "Forum kurumsallaştı. Mentörlük konusunda daha güçlü adımlar attık. Deneyim paylaşırken girişimci adaylarının iyi örnekleri temel almalarını, bizim yaptığımız hataları yapmamalarını öğütlüyoruz. Daha süratli yol almaları için tüm birikimimizi paylaşma gayretindeyiz. Ve bu nedenle ilgi artıyor." dedi.

Yılmaz, şunları dile getirdi:

"Forum girişimciyi 'ya olmazsa', 'ya başaramazsam' gibi sorulardan kurtarmak için yola koyuluyor. Katılımcılar yuvarlak masalarda 90 mentör ile interaktif bir şekilde diyaloga geçecek, birikimlerden yararlanacak ve kafalarında beliren sorulara cevap bulacak."

Yılmaz, G3 Forum'u hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Bu sene mentorlerimize yeni katılan isimler içinde Hamdi Akın, Murat Özyeğin, Vuslat Doğan Sabancı, Acun Ilıcalı, Mehmet Büyükekşi, Fatih İşbecer ve Hanzade Doğan Boyner de yer alıyor. 20 Kasım tarihli G3 Forum, 2 bölümlü bir etkinlik olacak. Sabah bölümünde yuvarlak masa formatında 90 mentörümüz üçer seansta 20'şer dakika girişimci ya da girişimci adayları ile bir araya gelip networking ve veri paylaşımında bulunacaklar. Öğle bölümünde ise 2 panelimiz olacak İlk panelde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, diğer panelde ise Ali Sabancı ve Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt Nevzat Aydın'a Yemek Sepeti'nin başarısında rol oynayan etmenleri soracak."

G3 Forum'u bu sene Anadolu'ya götüreceklerini anlatan Gülden Yılmaz, "İlk durağımız Mayıs ayında Kayseri oldu. Anadolu'nun bu girişimci şehrinde 400'e yakın girişimci ve girişimci adayı ile hem bölgesel hem de mevcut mentörlerimizi bir araya getirdik. G3 Forumu, Anadolu'da her sene 4 bölge, 4 şehre götürme konusunda oldukça kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk da G3 Forum'a sponsor olmaktan duydukları mutluluğu belirtti. Buruk, "G3 Forum'u bu sene Vodafone FikirÇarkı ile teşvik ediyoruz. Bir inovasyon ve girişimcilik programı olarak konumlandırdığımız Vodafone FikirÇarkı ile yenilikçi mobil ürünlerin ülkemizde üretilmesine katkı sunmayı hedefliyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Girişimci ve girişimci adayları G3 Forum'da bir araya gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER