Gizli kararnameyi açıkla!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya Arifiye'de 1971'den beri faal olan Tank-Palet Fabrikası'nın satışına dair çarpıcı bir iddiada bulundu.

SHABER3.COM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Sakarya Arifiye'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için 1971'de kurulan Tank-Palet Fabrikası'nın Katar ordusu ile ortak olan Ethem Sancak'a ihalesiz devredilmesini "vatan satılmaz" sloganı ile protesto ediyor. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da Aydın'daki Kurtuluş Günü programında "ihalesiz devir" işlemine dair yeni bir iddiada bulundu. 

GİZLİ KARARNAMEYİ DE YAYIMLA!

Kılıçdaroğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fabrikayla alakalı ikinci bir karar imzaladığını, ancak gizlediğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu, "Şimdi ikinci bir kararname daha var, onu gizliyorlar. Katar ordusuna verdiler. İmzaladığın ikinci kararı da Resmi Gazete'de yayımla. Çünkü o tank palet fabrikası bu milletin vergileriyle kuruldu. Neden gizliyorsunuz milletten?"

KILIÇDAROĞLU: SİLAH FABRİKASI BAŞKA ORDUYA VERİLİR Mİ?

"Kalktılar Tank-Palet Fabrikası'nı Katar ordusuna peşkeş çektiler." diyen Kılıçdaroğlu, "Hadi fabrikaları sattın, ya bir devlet kendi silah fabrikasını başka bir orduya verirler mi? Yok dediler öyle bir şey. Resmi Gazete'yi gösterdim, bir şey diyemediler." dedi. 


<< Önceki Haber Gizli kararnameyi açıkla! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER