Gizlice gömüldü!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Aralık 28 2015
Paylaş
X Post
Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım'da 130 kişinin öldüğü saldırılardaki intihar eylemcilerinden biri isimsiz bir mezara gömüldü.

Fransız medyası Sami Amimur adlı eylemcinin cenazesinin Paris'in Seine-Saint-Denis banliyösündeki bir mezarlıkta 24 Aralık'ta gizlice defnedildiğini yazdı.
90 kişinin öldüğü Bataclan konser salonundaki saldırıyı gerçekleştiren üç intihar eylemcisinden biri olan 28 yaşındaki Amimur'un cenaze törenine sadece birkaç kişinin katıldığı belirtiliyor.
Anıt mezar endişesi
Amimur'un ilk gömülen eylemci olduğu tahmin ediliyor.
Haberde, Amimur'un ailesinin mezarın yerinin belli olmaması için çok dikkatli davrandığı kaydedildi.
Yetkililer, Amimur'un gömüldüğü yerin anıt mezara dönüşmesinden ya da saldırıya hedef olmasından endişe ediyor.
Fransız vatandaşlarının yaşadıkları yerde ya da aile mezarlarında gömülme hakkı var. Amimur bu semtte yaşıyordu.
2012'de Yemen'e gitmeye çalıştığı gerekçesiyle hakkında terör suçlamasıyla dava açılan Amimur, adli gözetim altına alınmıştı. Ancak daha sonra izini kaybettiren Amimur hakkında uluslarası tutuklama emri çıkarıldı.
Amimur'un daha sonra Suriye'ye gittiği ve Fransa'ya döndüğü ortaya çıktı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Üsküdar Seçimleri Öncesi Tutuklanmıştı! Avukat Onur Cingil Duyurdu: CHP’li İBB Meclis Üyesi Ekrem Baki Özgürlüğüne Kavuştu2.EGM'de Görev Dağılımı Netleşti: Emniyet'in Operasyonel Beyni Mustafa Çalışkan Oldu3.Kritik ABD Görüşmesinden Dev Adım: Ukrayna Kendi Patriot Füzelerini Üretecek4.Uzaktan Çalışma Yönetmeliği Değişti: Hibrit Model Artık Resmiyet Kazandı5.Ankara'da Emekli Eyleminde Acı Son: İntihar Girişiminde Bulunan Ali Şekeroğlu Yaşamını Yitirdi
6.Manchester City'de İngiliz Futbolunu Sarsan Karar: 115 Suçlamadan Suçlu Bulundu!7.Motorinden Sonra Benzinde de Rekor: İşte İl İl Güncel Akaryakıt Fiyatları8.Rusya ve Çin Masasındaki Ajanlar Tehlikede: FBI Tarihinin En Garip Veri İhlali9."Yazarkasayla Gelip Emekliyi Canından Ettiler": Özgür Özel'den İktidara Ve Medyaya Tepki10.Ahmet Şık'tan Meclis'te Flaş Fon Çıkışı: "Erişim Engeli Getiren Yargı Mensupları O Fonlarda İşlem Yaptı mı?"

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Üsküdar Seçimleri Öncesi Tutuklanmıştı! Avukat Onu...

EGM'de Görev Dağılımı Netleşti: Emniyet'in Operasy...

Kritik ABD Görüşmesinden Dev Adım: Ukrayna Kendi P...

Uzaktan Çalışma Yönetmeliği Değişti: Hibrit Model ...

Ankara'da Emekli Eyleminde Acı Son: İntihar Girişi...







