Gökçek farkına varmadan öyle bir şey paylaştı ki...

Kşisel twitter hesabından bir video paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hiç beklemediği bir gerçekle karşılaştı.

Gökçek farkına varmadan öyle bir şey paylaştı ki...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kişisel twitter hesabından önceki yıllarda çekilen bir polisin operasyon esnasındaki 'sağduyulu' hareketler sergilediği görüntüsünü paylaştı. 'Türk polisinden insanlık dersi' başlığıyla paylaştığı görüntülerdeki polis memurunun yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında Emniyet'teki "tasfiye operasyonları" kapsamında görev yeri defalarca değiştirilen Muttalip Günay olduğu ortaya çıkınca, Gökçek sosyal medyada alay konusu oldu. Aynı videoyu sosyal medyada nefret söylemi ve tehdit içeren tweet’leriyle tanınan AKP'li Taha Ün, 'İşte şehit edilen polisimiz' başlığıyla paylaştı.

Gökçek'in, 'BOMBACININ EVİNDE TÜRK POLİSİNDEN İNSANLIK DERSİ...GERÇEKTEN SEYREDİLMELİ... ' notunu düştüğü video için çok sayıda yorum yapıldı. Yapılan yorumlarda Gökçek'in, ti'ye alınması dikkat çekti.



Aynı video Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptığı, sosyal medyada nefret söylemi ve tehdit içeren tweet’leriyle tanınan “Sağlam İrade” rumuzlu Taha Ün tarafından da paylaştı. Sosyal medyada 'AKtrollerin başındaki isim olarak' lanse edilen şahıs videoyu 'İŞTE ALÇAKLARIN GADDARCA ŞEHİT ETTİĞİ POLİSİMİZ. BAKIN NASIL DAVRANIYOR GİRDİĞİ EVLERE' notuyla paylaştı. Gelen tepkiler üzerine durumu farkedince tweeti sildi.






İŞTE O OPERASYONUN VİDEOSU


Tasfiye edilen emniyet amiri 'insanlık dersi' vermişti! | Samanyolu Haber
<< Önceki Haber Gökçek farkına varmadan öyle bir şey paylaştı ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER