Gökkent mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin büyüyen ve gelişen bölgeleri arasında yer alan Gökkent Mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis inşaatına başlanıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesince semtlere çok amaçlı pazaryerleri ile sosyal ve spor salonları birleşik tesislerin çok rağbet gördüğünü belirten Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi; "Melikgazi Belediyesi olarak bölge halkının oturdukları bölgelerde ortak hizmetleri toplu alabilecekleri mekanlar ve tesisler oluşturuyoruz. Üstü kapalı çok amaçlı ve büyük ölçekli semt pazaryerleri inşa ederken, bu pazaryerinin yanında aynı zamanda sosyal ve spor tesisleri ile de inşa ederek kamu yatırımlarında bütünlük sağlıyoruz. Şu anda pazaryeri ile sosyal tesis bütünlüğü sağlayan 16 tesisimiz bulunmaktadır. Bunun son örneği Gökkent Mahallemizde gerçekleştireceğiz. Şu anda temel seviyesinde bulunan inşaat çalışması 2016 yılında tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacaktır. Sosyal tesisimizin zemin katında ikinci bahar odası, zabıta ofisi ve muhtarlık bürosu yer alacaktır. 1. Katta ise 230 m2 alanlı spor salonu, 4 dershane, internet odası bulunacaktır. Bu tesisin altında ise 2360 kapalı alanı olan semt pazaryeri bulunmaktadır. Kapalı semt Pazar yerinde ayrıca kurban kesimi için monoray hattı yer alacaktır."

Gökkent Mahallesinin gelişime ve artan nüfusuna hizmet verebilecek tesisin 2016 yılının Eylül Ayında hizmet vereceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, iki milyon lira harcama ile bu tesisin şehre kazandıracaklarını sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Gökkent mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER