Göksu: Kazanmak için üstün bir mücadele ettik ama olmadı


Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, berabere biten Kasımspaşaspor maçında oyuncularının kazanmak için üstün bir çaba ortaya koyduklarını, ancak bir puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 7. haftasında Antalyaspor kendi evinde konuk ettiği Kasımpaşaspor'la golsüz berabere kaldı. Antalyaspor sahadan bir puan alarak ayrılmak zorunda kaldı. Doksan dakikanın ardından maçı değerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, oyuncularının 3 puana odaklandığını ancak olmadığını söyledi. Üç puan alarak takım oyuncularından Lokman'ına düğün için hediye vermek istediklerini söyleyen Göksu, "Ona hediye vermek istiyorlardı. Ama olmadı. İnşallah Bursa maçında 3 puanı alarak telafi ederiz diye düşünüyorum. Bundan sonra hem içerde hem dışarıda puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz." dedi. 82. dakikada Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in hakem tarafından tribüne gönderilmesine değinen Göksu, "Çok enteresan. Orada bir faul durumu vardı. İtiraz etti. Ama Yusuf hocanın atılışı düdükle ilgili değil, 4. hakemle ilgili. Hoca da soracaktı hakeme neden atıldığını. Bugün takımımız çok iyi mücadele verdi. Kazanmak için üstün bir mücadele verdi." dedi.

RIZA ÇALIMBAY: GOL YOLLARIYLA İLGİLİ SORUNLARIMIZ VAR

Maçı değerlendiren Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da iyi bir maç olduğunu, iki takımında fırsatlarını değerlendiremediğini söyledi. Takım olarak gol yollarında sıkıntıları olduğunu anlatan Çalımbay, " İnşallah onları da bu arada da çalışarak çözmeye çalışacağız. Defans açısında çok iyi yapabiliyoruz. Ama gol yollarına girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Son paslarımızda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Orada hata yapıyoruz. İnşallah bu arada bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz iyi bir forvete sahibiz. İyi de arkadaşlarımız var. Ama tam istediğimiz kapasitede değiller. Ama istediğimiz duruma gelecekler." dedi. Maçta beraberlik olmasının normal olduğunu belirten Çalımbay, "İki takımda kazanmak için uğraş verdi. Bize göre yüzde yüz penaltı olduğunu düşündüğümüz Adem'in pozisyonu var. Onun dışında güzel bir lig maçı oldu." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Göksu: Kazanmak için üstün bir mücadele ettik ama olmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER