Goldman Sachs anketi: Bitcoin'de 100 bin dolar hedefi uzak değil
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 8 2021
Paylaş
X Post
Goldman Sachs kripto para birimi anketi düzenledi. Ankete katılan yüzde 22’lik kısım, bitcoinin yılı 100 bin doların üzerinde tamamlamasını bekliyor
Yeniden bir kripto para masası kurmaya hazırlanan Goldman Sachs Group kripto para anketi yayınladı. Goldman Sachs Küresel Piyasalar Birimi Müdürü Matt McDermott şirketin kendi müşterileri arasında düzenlediği Bitcoin ve kripto para anketini podcast yayınında açıkladı.
Ankete katılan yaklaşık 300 müşterinin yüzde 40’ının kripto para pozisyonu olduğu görüldü. Ankete katılanların yüzde 76’sı Bitcoin’in 2021 yıl sonunda 40 bin ile 100 bin dolar aralığında olacağını, yüzde 22’lik kısım ise yılı 100 bin doların üzerinde tamamlayacağını öngördü.
McDermott bitcoine farklı sektörlerden ‘büyük oranda’ kurumsal talep olduğunu bu nedenle 2017’deki Bitcoin balonundan farklı bir durum olduğunu söyledi.
McDermott kripto para masasını yeniden açacaklarını, başlangıçta CME Grup vadelileri gibi daha kısıtlı alanda işlemler olacağını belirtti. Uzman, ABD’li bankaların fiziki kripto para işlemlerini engelleyen regülasyonlarla mücadele etmesi gerektiğini söyledi.
Bitcoin bugün Asya piyasalarında yüzde 3.4, Ethereum yüzde 5.3 arttı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Borsayı Sarsacak İddia: Eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya ve Eşinden Milyarlık Hisse Vurgunu Mu?2.AKP İçinde Milyarlık Borsa Depremi: Şamil Tayyar'dan Fatma Betül Sayan Kaya'ya Sert İstifa Çağrısı3.Fithc'den Türkiye'ye Dolar Uyarısı! Ne zaman 60 Lira Olacak?4.Borsada Fon Vurgununa Dev Darbe: 46 Şirket, 18 Fon ve 42 Kişinin Malvarlığı Donduruldu!5.Cumhur İttifakı’ndan Fon Skandalı Çıkışı: MHP’li İsmet Büyükataman’dan Sinyal Gibi Açıklama!
6.Erdoğan’dan Fon Kararı: Sistemde 1 Milyon Kadar Olan Rakamlar Ödenecek!7."Gözaltındayken İstifa Etsin Diye Baskı Yaptılar": CHP'li Belediye Başkan Yardımcısından Zehir Zemberek Açıklamalar8.Ukrayna'nın altyapısı tamamen yok olmak üzere9.Veli Ağbaba Yoğunbakıma kaldırıldı10.Yazıcıoğlu Dosyasında Beklenmedik Hamle: Yıllardır Dosyayı Takip Eden Avukat Da Hedefte

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Borsayı Sarsacak İddia: Eski Bakan Fatma Betül Say...

AKP İçinde Milyarlık Borsa Depremi: Şamil Tayyar'd...

Fithc'den Türkiye'ye Dolar Uyarısı! Ne zaman 60 Li...

Borsada Fon Vurgununa Dev Darbe: 46 Şirket, 18 Fon...

Cumhur İttifakı’ndan Fon Skandalı Çıkışı: MHP’li İ...






