Gomez'de son dakika gelişmesi

Şampiyonluğun ilan edildiği maçtan sonra, “Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak çok önemliydi. Burada kalmak için olumlu duygulara sahibim” diyen Kartal’ın 26 gollü yıldızı, gece eğlencesinde de Başkan Fikret Orman’a, gelecek sezon sözü verdi.

Gomez'de son dakika gelişmesi

Şampiyon Beşiktaş’ta son dönemlerde cevabı en çok merak edilen sorulardan biri; Mario Gomez yeni sezonda takımda kalacak mı, gidecek mi? Bu soruyla ilgili olarak takımdaki arkadaşlarına dahi en ufak renk vermeyen Alman yıldız, zaferin resmen ilan edildiği şampiyonluk gecesinde ilk kez net ifadeler kullandı.

Şu ana kadar Beşiktaş dışında hiçbir kulüple görüşmesinin olmadığını söyleyen ve menajerinin en kısa zamanda yönetim ile masaya oturacağını belirten Gomez, geleceği için çok çarpıcı detayı da şöyle açıklamıştı: Benim için Şampiyonlar Ligi oynayacak olmak önemliydi. Beşiktaş da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Burada kalmak için olumlu, iyi duygulara sahibim.


Başkanın markajında...

Osmanlıspor maçının ardından bu ifadeleri kullanan Gomez, asıl bombayı ise takım olarak eğlenmeye gidilen gece kulübünde patlattı. Başkan Fikret Orman, yakın markaja aldığı 26 gollü kral adayına, “Bu sezon çok iyiydin. Ancak senden gelecek sezonda en az 30 gol bekliyorum” dedi. Alman yıldız ise, aynı gece 2. kez Siyah-Beyazlılar’ın yüreğine su serpecek mesajı verdi: Merak etmeyin başkan. Hep beraber çok iyi bir sezon geçirdik ama gelecek sezon da bundan az olmaz!



KAYNAK: FANATİK
<< Önceki Haber Gomez'de son dakika gelişmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER