Google kendi VPN servisini başlatıyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 30 2020
İnternet sitelerine yönelik yasakların arttığı bir dönemde, internet kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi.
Google yakın zamanda müşterilerine VPN servisi sunmaya başlayacağını duyurdu. VPN servisinin Google One bulut servisine bağlı olacak ve kullanmak isteyenler aylık üyelik ücreti ödeyecek.
VPN kullanımı özellikle internet sayfalarının hükümetler tarafından ülke içinde yasaklandığı yerlerde yaygın olarak kullanılıyor.
Google'ın VPN servisi ABD içinde gelecek haftalarda, Android mağazalarında Google One ile sunulacak. Bir kaç ay içinde bu hizmetin iOS, Windows ve Mac sistemleri ile pek çok ülkeye yayılması bekleniyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...7.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi8.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!9.ESK'daki yolsuzluklar ne kadar etkili oldu? Et fiyatı rekor üstüne rekor kırıyor!10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







