"Gözaltına alınmak için evi basılan HDP'li adayın eşini polis köpeği ısırdı"


Ankara'daki bombalı saldırı öncesi atılan tweetler ile ilgisi olduğu gerekçesi ile geçtiğimiz günlerde gözaltına alınıp serbest bırakılan HDP Şanlıurfa milletvekili adayı M. Serhat P. tekrar gözaltına alındı. Şafak vakti Özel Harekat polisinin desteği ile evine operasyon düzenlenen HDP'li adayın eşini polis köpeği ısırdığı öğrenildi. Şüphelinin eşi, operasyon bölgesine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa polisi, HDP Şanlıurfa milletvekili adayı M. Serhat P.'nin evine bomba arama köpeği ile operasyon düzenledi. Geçtiğimiz günlerde de gözaltına alınan, aynı zamanda gazeteci olan M. Serhat P.'nin evine operasyon düzenleyen TEM polisine Özel Harekat polisi ve bomba arama köpeği de eşlik etti. Operasyon sırasında köpeğin, şüphelinin eşinin bacağını ısırdığı öğrenildi. Olay yerine çağrılan ambulansla yaralanan şüphelinin eşi, hastaneye kaldırıldı.

HDP'li aday sosyal medya hesabında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in hedef göstermesi sonucu operasyonun gerçekleştiğini yazdı. HDP sözcüsü Ayhan Bilgen de benzer şekilde paylaşımda bulundu. 3 mesaj paylaşan Bilgen şu ifadelere yer verdi: "Savcı serbest bıraktığı halde Gökçek'in hedef göstermesi ile biraz önce Serhat P.'nin evi basıldı. Baskında polis köpekleri eşini yaralamış. P.'nin evine yapılan baskın, onun Gökçek ve çıktığı kanallarla ilgili bugün yapacağı suç duyurusunu engellemeye yönelik. Ankara'daki patlamayı, hedef gösterdikleri adrese yıkmak için bu zulmü yapanlar bir gün adalete ihtiyaç duyduklarında yanlarında kimse olmayacak." CİHAN
<< Önceki Haber "Gözaltına alınmak için evi basılan HDP'li adayın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER