Gözyaşları sel oldu

GİRESUN'un Alucra İlçesi'nde, bayramlaşmadan dönen asker ve ailelerini taşırken düşen helikopterin şehit olan pilotu 42 yaşındaki Jandarma Yarbay Hilmi Özer'in cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Gözyaşları sel oldu

Giresun'un Alucra ve Gümüşhane'nin Kozağaç jandarma karakollarındaki personeli ziyaret eden askeri rütbeliler ile eş ve çocuklarını taşıyan Sikorsky helikopterin dün akşam saatlerinde Alucra İlçesi'ne bağlı Tohumluk Köyü yakınlarına düşmesi sonucu Jandarma Pilot Yarbay Hilmi Özer de şehit oldu. Helikopterin pilotu olan şehit Jandarma Yarbay Hilmi Özer'in cenazesi, Giresun'da düzenlenen törenin ardından uçakla Malatya'ya, oradan da helikopterle memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne getirildi. 



Şehit pilot yarbay Özer için ilçenin Gariplik Camisi'nde akşam saatlerinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, Uğur Dilipak, İmran Kılıç, İlker Çitil ve Nursel Reyhanlıoğlu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Garnizon Komutanı Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şehidin babası Cuma, annesi Fatma, eşi Türkan Tan, kardeşleri, yakınları, çocukları Tuğrahan (15), Alper (12) ve Ahmet (7) ile vatandaşlar katıldı. 



Şehit yarbayın Türk bayrağına sarılı cenazesi, askerlerin omzunda camiye getirilirken babası Cuma ve çocukları gözyaşı döktü. Şehidin gözyaşı döken büyük oğlu Tuğrahan, askeri yetkililer tarafından teselli edildi. 



Evli ve 3 erkek çocuk babası şehit pilot Yarbay Hilmi Özer'in cenazesi, İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua ve gözyaşlarıyla Gariplik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

<< Önceki Haber Gözyaşları sel oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER