Grekoromende Ümit güreşçilerden ikinci günde bir bronz mücadelesi


U23 Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası, Bulgaristan'ın Rusçuk şehrinde grekoromen stil mücadeleleriyle devam ediyor.

Bulstrad Arena'da bugün mindere çıkan dört Türk güreşçinin tamamı altın madalya şansını kaybederken, bir güreşçi akşam seansında bronz madalya mücadelesi yapacak.

ENES BAŞAR İYİ BAŞLADI SONUNU GETİREMEDİ

66 kiloda mücadele eden Enes Başar, ilk turu bay geçtikten sonra ikinci turda Macar, çeyrek finalde de Rus rakiplerini yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Ancak Enes Başar'ın yarı finalde Polonyalı Mateusz Lucjan Bernatek karşısında beklenen mücadeleyi sergileyemedi ve ilk yarısını 6 - 0 yenik kapattığı karşılaşmadan 7-0 yenik ayrılarak altın madalya şansını kaybetti. Milli güreşçimiz akşam seansında bronz madalya mücadelesi yapacak.

DİĞER ÜÇ GÜREŞÇİ ELENDİ

Şampiyonada bugün mindere çıkan diğer üç güreşçi ise elenmekten kurtulamadı. 75 kiloda Serkan Akkoyun ilk turda Romen güreşçiyi yenmesine rağmen ikinci turda Moldovalı rakibine yenilerek şampiyonadan elendi.

85 kiloda mindere çıkan Ali Suat Cengiz ise ilk turda Ukraynalı rakibine 55 saniyede teknik üstünlükle yenilerek elenen ikinci güreşçi oldu.

Bugün mindere çıkan ve elenen bir diğer isim ise 130 kiloda Osman Kenan Yıldırım oldu. İlk maçında Rus güreşçiye yenilen Yıldırım şampiyonaya veda etti.

Güreşlerde final ve üçüncülük maçları bu akşam saat 19.00'da yapılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Grekoromende Ümit güreşçilerden ikinci günde bir bronz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER