Bir yol ayrımındayız!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 12 2020
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, bütün dünyanın yol ayrımında olduğuna işaret ederek, "Tehlike henüz geçmedi. Salgın bir savaş değil, insanlığımızın sınanması. Yardımlaşma ve dayanışma krizin akabinde de devam etmeli." çağrısında bulundu.
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, korona krizi döneminde sergiledikleri disiplin ve çaba için vatandaşlara teşekkür etti.
Normal şartlarda yılda bir kez Noel döneminde televizyonlardan vatandaşlara seslenen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Koronavirüs sebebiyle bu kuralı bozdu.
TEHLİKE HENÜZ GEÇMİŞ DEĞİL
Cumhurbaşkanı, Paskalya tatilinde Almanlara Korona krizinde sergiledikleri disiplin ve çaba için teşekkür etti.
Alman birinci (ARD) ve ikinci (ZDF) televizyon kanallarından yayınlanacak, öncesinde haber ajanslarının geçtiği konuşmasında Steinmeier, "Ülkemizin geçen haftalarda sergilediği çabadan çok etkilendim." dedi.
"Tehlike henüz geçmiş değil." diyen Almanya Cumhurbaşkanı, "Ancak şimdiden şunu söyleyebiliriz: İçinizden her biri hayatını çok radikal biçimde değiştirdi, her biriniz bunu yaparak insan hayatı kurtardınız ve her gün kurtarmaya da devam ediyorsunuz." ifadelerini kullandı.
"ALMAN DEVLETİNE VE SİYASETÇİLERE GÜVENİN"
Alman devletine ve siyasetçilere güvenme çağrısı yapan Cumhurbaşkanı, hem federal hükümet, hem de eyalet hükümetlerinin sahip oldukları büyük sorumluluğun farkında olduğunu kaydetti.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier bütün dünyanın bir yol ayrımında bulunduğunu söyledi.
"Almanya şu günlerde kendisini sorumluluk bilincine sahip vatandaşlarla yaşayan demokrasi olarak ortaya koyuyor." diyen Steinmeier, "Demokraside her bir bireyin değeri ayrı ve
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







