Groseri'den başarılı öğrencilere burs


Adana'da kurulu Groseri Marketler Zinciri, 23. Başarılı Öğrenci ve Ailelerini Ödüllendirme Kampanyası kapsamında bu yıl da öğrencileri ödüllendirdi ve çekiliş ile öğrenim bursu kazanma fırsatı sağladı.

Groseri mağazalarında, 2014-2015 öğrenim yılının ikinci döneminde takdir ve teşekkür alan öğrencilerin veya ailelerinin yaptığı alışverişlerde takdir belgelerine yüzde 10, teşekkür belgelerine de yüzde 5 tutarında alışveriş çeki hediye edildi. Kampanyaya katılıp kayıt yaptıran bin 500 öğrenci arasından Seyhan Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Tiyatro Salonu'nda noter huzurunda çekiliş yapıldı. 30 öğrenciye 8 ay boyunca ayda 100 TL karşılıksız öğrenim bursu verildi. Ayrıca törene katılanlar arasından çekiliş ile 5 kişiye tablet bilgisayar, 20 kişiye 100 TL 'tık' para, 49 kişiye küçük ev aletleri, 27 kişiye de sinema bileti verildi.

Groseri yönetim ve icra kurulu üyeleri, başarılı öğrencileri ödüllendirme kampanyasını her yıl gerçekleştirmekten gurur duyduklarını ifade ederek, destekte bulunanlara teşekkürlerini iletti. Burs kazanan öğrencilerin listesi Groseri mağazalarından ve Groseri internet sitesinden öğrenilebiliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Groseri'den başarılı öğrencilere burs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER