GTO: Birlik ve beraberliği hedef alan eylemler amacına ulaşamayacak


Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan eylemlerin amacına ulaşamayacağını belirtti.

Bartık, yaptığı açıklamada Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin terörden ve kargaşadan medet umanların bu eylemlerle bir yere varamayacağını kaydetti. Patlamada ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Bartık, şöyle devam etti: "Bu sabah ne yazık ki güne Ankara'daki bombalı saldırıyla başladık. Derin üzüntü içindeyiz. Patlamada hayatını kaybeden her can arkasında ya bir yetim ya da öksüz bıraktı. Milletimizin ve ailelerinin başı sağ olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Terörü ve terörden beslenenleri bir kez daha lanetliyorum. Türkiye'nin kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan eylemler amacına ulaşamayacaktır."

Bartık, saldırının ülkenin kardeşliğine ve huzuruna yapıldığını vurgulayarak, provokasyonlara da prim verilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Sağduyuyla hareket edip gelişmeleri takip etmek gerektiğini ifade eden Bartık, kaos ortamından faydalanmak isteyenlere fırsat vermemek gerektiğini kaydetti. Bartık, ülkenin doğusundan batısına herkesin birlik ve beraberlik mesajları vererek şerden nemalanmak isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmasını istedi.
Bartık, "Bugün her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz, daha fazla birlik ve beraberlik için mücadele etmeliyiz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber GTO: Birlik ve beraberliği hedef alan eylemler amacına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER