Gültekin Avcı'dan mesaj var!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Aralık 31 2015
Paylaş
X Post
7 köşe yazısı nedeniyle tutuklu bulunan Gültekin Avcı 'Türk basın tarihinin en kara ve en kritik bu döneminde kalemden sızan her bir mürekkep damlası bedenden dökülen kan muamelesi görüyor.' diyerek yeni yıl dileklerini dile getirdi.

İşte Gültekin Avcı'nın duygularını paylaştığı yeni yıl mesajı...
Özgür basın için fildişi kulesinden ve sığınaklarından çıkıp fikir mücadelesinin ateş hattına atılan tüm dostlara ve gazeteci meslektaşlarıma selam olsun.Gazetecilik ve düşüce namusunu korumak için kalemlerini satmayanlara ve faşizan kasırganın dinmesi için bir yerlerde saklanmayanlara , hür düşünce için onurla dayanışmayla ve dürüstlükle meydanda olan değerli gazetecilere selam olsun.
Türk basın tarihinin en kara ve en kritik bu döneminde kalemden sızan her bir mürekkep damlası bedenden dökülen kan muamelesi görüyor. Ama tarih bu dönemde gazeteciliğin yüz karalarını kalem ve vicdan fahişelerini de yazdı.
Özgür basın için fırtınanın ortasında gazetesinde ve meydanda dimdik duran korkudan sığınacak bir liman aramayan sizler gibi gerçek gazetecileri de yazdı.
Yarının bugünden daha iyi olacağı hususunda doğrusu umutlu değilim.
Ama yine de.
Yinede sizler gibi vicdanlarını kalemlerini gazeteciliği ve hepsinden öte insanlığını satmayan umut fenerleri var.
Umarım bir gün saray faşizminin kararttığı basın yolları hep sizler gibi özgürlük ve dürüstlük kandilleriyle dolar.
Bu duygularla yeni yılınızı kutlar basına çöken karanlığın yırtıldığı gerçek şafaklarda buluşmak üzere saygı ve sevgilerimi sunarım.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.TİP’li Ahmet Şık’tan Bakan Şimşek’e Fon Önergesi: Siyasetçi ve Bürokrat Yakınları Vurgun mu Yaptı?2.Cebimizdeki Euro’lar Değişiyor: Yeni Banknotlar 2030’lu Yılların Başında Geliyor!3.İkram öğretmen Eskimodan bildiriyor4.Borsada yeni gelişme: 39 yıllık şirkete kayyım atandı5.MASAK, bir yılda yüzde 10 bin kazanan fon sahiplerini savcılığa bildirdi: Sır gibi saklanan 12 kişilik liste

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

TİP’li Ahmet Şık’tan Bakan Şimşek’e Fon Önergesi: ...

Cebimizdeki Euro’lar Değişiyor: Yeni Banknotlar 20...

İkram öğretmen Eskimodan bildiriyor

Borsada yeni gelişme: 39 yıllık şirkete kayyım ata...

MASAK, bir yılda yüzde 10 bin kazanan fon sahipler...







