Gül'ün danışmanı tutuklandı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Haziran 17 2017
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı tutuklandı! 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ayşe Yılmaz, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı tutuklandı!
OHAL döneminde kitlesel kırım kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve itiraz üzerine hakkında yakalama kararı çıkartılan 11’inci Cumhurbaşkanı Gül’ün danışmanı Ayşe Yılmaz, yakalama kararının ardından bugün adliyeye gelerek, teslim oldu. İşlemlerinin ardından 5’inci Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkartılan Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


