11 ilde eş zamanlı operasyon!

Son 2 yılda ağır darbe vurulan şebekeye bir büyük operasyon daha düzenlendi.

11 ilde eş zamanlı operasyon!

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 'suç işlemek için teşkil edilmiş bir örgütün faaliyetleri çerçevesinde, uluslararası uyuşturucu ticareti' yapan şahısların deşifre edilmeleri ve suç unsurlarıyla birlikte yakalanmalarına yönelik çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında, suç organizasyonu içerisinde yer aldığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için 3 Haziran günü Mersin, Mardin, Şırnak, İstanbul, Van, Hakkari, Diyarbakır, Denizli, Şanlıurfa, Bilecik ve Hatay'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 33 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 25 kilo eroin ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 15'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.
  
Açıklamada, aynı suç örgütüne yönelik son 2 yılda düzenlenen 8 ayrı operasyonda; 1 ton 90 kilo eroin, 10 kilo 890 gram kokain, 2 tabanca, 1 av tüfeği, 12 bin dolar, 145 Euro ve 550 Tür Lirası'na da el konulduğu belirtildi. Bu operasyonlarda bugüne kadar 58 şüphelinin yakalandığı, bunlardan 40'nın tutuklandığı açıklandı.

İHA
<< Önceki Haber 11 ilde eş zamanlı operasyon! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER