3 saat sonra böyle intihar etti

Tepki çeken o polisin hareketine soruşturma başlatıldı...

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar anı kamerada!

Sabah 06.30 sıralarında Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde sabah saatlerinde bir vatandas intihar girişiminde bulundu. 35 yaşındaki Sadrettin Şaşkın 3 saat polisleri dinledi, sonra aniden ellerini korkuluklardan çekti ve kendini denize bıraktı. 

TRAFİK ARAP SAÇINA DÖNDÜ. BAZI SÜRÜCÜLER KURALLARI ÇİĞNEDİ

Olay yerine gelen polisler Şaşkın'ı 3 saat boyunca intihardan vazgeçirmeye çalıştı ancak bunda başarılı olamadı. Bu sürede köprü üzerinde ve köprüye giden yollarda aşırı trafik yoğunluğu oluştu. Köprü girişlerinde her iki yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücülerden bazıları yoğun trafiğe girmemek için kuralları da ihlal etti; emniyet şeridinden geri geri giderek güzergahını değiştirdi.

ELLERİNİ BIRAKTI VE ATLADI. O AN KAMERAYA YANSIDI

Polislerin ikna çabalarını boşa çıkaran Sadrettin Şaşkın onların gözü önünde korkuluklardan ellerini çekerek kendini denize bıraktı. Şaşkın'ın düşme anı kameraya da yansıdı. Olay nedeniyle köprünün altında tedbir alan deniz polisi Sadrettin Şaşkın'ı düştüğü yerden tekneye alıp Ortaköy İskelesi'ne çıkardı.

DENİZ POLİSİ VARDI ANCAK SAĞLIK EKİBİ YOKTU

Sadrettin Şaşkın'ın çıkarıldığı iskelede sağlık ekibi yoktu. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekibi Şaşkın'ı kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. Sahilde balık tutan bir tanık saatlerce süren ve sonu ölümle biten olayla ilgili gördüklerini anlattı.

O POLİSE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İntihar girişimi öncesi olay yerine gelen polisin selfie çekmesi dikkatleri çekmişti. İntihar eden kişiyi de kareye alarak kendi fotoğrafını çeken polisle ilgili soruşturma başlatıldı.

İntihar girişiminde buluınan kişiyi vazgeçirmek yerine fotoğraf çekmeyi tercih eden polisin bu davranışı tepkilere yol açtı.

Sosyal medya üzerinden hızla yayılan bu fotoğraf, “Polis intihar girişiminde bulunan kişiyle selfie (özçekim) yapıyor” yorumlarına neden oldu.

Radikal'in haberine göre intihar eden kişiyi de kareye alarak kendi fotoğrafını çektiği iddia edilen polisle ilgili soruşturma başlatıldı.

<< Önceki Haber 3 saat sonra böyle intihar etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER