7 artçı deprem meydana geldi

Büyük paniğe yol açan deprem, vatandaşları sokağa döktü...

7 artçı deprem meydana geldi

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre merkez üssü Burdur Ağlasun olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Burdur, Antalya, Isparta’da da hissedilen depremin, yerin 7,6 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Ağlasun Belediye Başkanı MHP’li Aydın Kaplan, deprem sebebiyle can ve mal kaybı olmadığını söyledi.

VALİ: CAN KAYBI YOK

Burdur Valisi Hasan Kürklü yaptığı açıklamada depremde can ve mal kaybı olmadığını belirterek, "Panikleyen vatandaşlar hastaneye müracaat etti. Sıkıntılı bir durum yok. Yardım ekipleri ve diğer birimler görev başında. Bölgede durum incelemesi yapıyorlar" dedi.

7 ARTÇI SARSINTI KAYDEDİLDİ

Burdur'da merkez üssü Ağlasun olan 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından yarım saat içerisinde 7 artçı deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre 22.43’teki depremin ardından Büyüklüğü 2.2 ile 3.1 olan 7 artçı deprem daha meydana geldi.

VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Zaman'ın haberine göre, depremin ardından Burdur merkezde, evlerine girmekte korkan vatandaşlar park ve araçlarında oturmayı tercih etti. Burdur Devlet Hastanesi'ndeki hastalar ise ellerindeki serumlarla hastane bahçesine inerek bir süre bekledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde vatandaşlar, tekrar evlerine geri döndü.
<< Önceki Haber 7 artçı deprem meydana geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER