7. kattan düşen minik kız çocuğunu havada yakaladı

Eskişehir'de 7'inci kat penceresinden düşen 7 yaşındaki Ecrin Esen'i aşağıda yaya kaldırımını süpüren temizlik işçisi 41 yaşındaki Şükrü Deniz kollarını açarak tutmaya çalıştı. Temizlik işçisinin üzerine düşerek beton zemine çakılmaktan kurtulan Ecrin yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

7. kattan düşen minik kız çocuğunu havada yakaladı

Olay, akşam saatlerinde Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki 7 katlı Şahin Sitesi'nde meydana geldi. Anne ve babası fabrika işçisi olan Ecrin Esen, yanında kaldığı zihinsel ve görme engelli olduğu belirtilen teyzesinin evinin 7'inci kat penceresinden düştü. Olay sırasında sitenin önündeki yaya kaldırımını süpürmekte olan Odunpazarı Belediyesi'nin temizlik işçisi Şükrü Deniz fark ederek tutmaya çalıştı. Ecrin üzerine düştüğü temizlik işçisi ile birlikte yere yuvarlandı. Temizlik işçisi Şükrü Deniz olayda yaralanmazken ağır yaralanan Ecrin 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ecrin Esen'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

ÖNCE AYAKKABILARI DÜŞTÜ 

Evli 3 çocuk babası olan, bin 150 lira aylık ücretle 3 yıldan buyana temizlik işçisi olarak çalıştığını belirten Şükrü Deniz yaya kaldırımını temizlediği sırada sitenin üst katından aşağıya 2 çocuk ayakkabısının düştüğünü söyledi. 

Yukarı baktığında pencereden sarkmış bir çocuk gördüğünü belirten Şükrü Deniz olayı şöyle anlattı: "Cumhuriyet Bulvarı'nda sitenin önünü süpürürken yere iki çocuk ayakkabısı düştü. 'Ayıp değil mi niçin ayakkabı atıyorsunuz' diyerek yukarı baktığımda o arada bir çocuk fark ettim. Pencere açıktı, çocuk ayaklarını aşağıya sarkıttı. Çocuk düşecek diye ben bağırdım ama etrafta kimse yoktu. Çocuk pencerenin mermerinden tutunarak sağa sola hareket etmeye başlayınca elimden süpürgeyi attım. Çocuğun gücü bitmişti. Elleri kaydı. Kollarımı açtım. Direk yukarıdan aşağıya kucağıma doğru düştü. Çocukla birlikte ben de yere düştüm. Çocuk düştüğünde ağlıyordu. Kendindeydi. 3-4 dakika falan ben de yerden kalkamadım. Duyduğuma göre de şuan iyiymiş. Ben olmasaydım Allah korusun direk yani beton zemine çarpardı." 

Olay sırasında engelli olduğu belirtilen teyzenin evde olmadığı iddia edildi. Ecrin Esen'in 7'nci kat penceresinden düştüğünü, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

DHA
<< Önceki Haber 7. kattan düşen minik kız çocuğunu havada yakaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER