AB Bakanından Marmaray'da su sızmasına ilginç savunma

Eyüp 5. Olağan Kongresi'ne katılan AB Bakanı Volkan Bozkır önce muhalefeti zayıf olduğu için eleştirdi, sonra da hükümetin yaptıklarını eleştirenlere tepki gösterdi.

AB Bakanından Marmaray'da su sızmasına ilginç savunma

Bozkır, Marmaray'ın su sızdırdığına dair gelen eleştirilere "Suyun altından geçiyorsun ya, bırak su başına damlasın." seklinde cevap verdi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Istanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş, TBMM Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Eyüp Nikah Sarayı'nda AKP Eyüp 5. Olağan Kongresi gerçekleşti. Programa katılan AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu "Birlikte çok zorluklara göğüs gerdik. Ak Parti karşıtlığında bir araya gelen ceberrut cephenin terör uygulamaları, manipulatif yönlendirmeleri ile karşı karşıya kaldık. Fakat her defasında liderimizin, şimdi Cumhurbaşkanımız'ın önderliğinde kararlı bir şekilde yürümesini bildik." diyerek Cumhurbaşkanlığı makamının parti yandaşlığından kopamadığını ve toplumu kutuplaştırmada liderlik yaptığını anlatmış oldu.

Babuşçu konuşmasında 2015 seçimlerinin önemi vurguladı ve paralel örgüt söylemini örgütün ihaneti çıkarsaması ile pekiştirerek, derinden yaralandıklarını belirtti.

Volkan Bozkır'dan Marmaray'ın su sızdırdığına dair uyarılara tepki

Bozkır, muhalefetin zayıf olduğunu söyleyerek, bunun Türkiye'nin handikapı olduğunu belirtti. Öte yandan, hükümeti eleştirenlere de sert çıktı. Marmaray'ın su sızdırmasına dair gelen uyarılar için "Su damlıyor diyorlar. Ya su başına damlasın. 2 milyon kişi geçiyor yer altından, efendim 'su damlarsa, su basarsa'. Yok öyle laflar." diyerek eleştirilerde bulundu.Zaman
<< Önceki Haber AB Bakanından Marmaray'da su sızmasına ilginç savunma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER