AK Partili isimden önemli iddia!

Diyarbakır Lice'de kalekol yapımına protesto olarak başlayan gösterilerin arkasında bakın ne var!

AK Partili isimden önemli iddia!

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Diyarbakır Lice'de kalekol yapımına protesto olarak başlayan gösterilerin arkasında esrar operasyonları olduğunu söyledi

Babuşcu, ‘diren Lice’ sloganlarının arkasında emniyet güçlerinin yaptığı esrar operasyonlarını provoke etmek niyetinin olduğunu söyledi.

Babuşcu, "Lice neye direnecek? Esrar tarlaları daha yaygın olabilsin ve oradan baronlar istikrarlı bir şekilde baronluklarını sürdürebilmeleri için mi direnecekler?" diye konuştu.

Sancaktepe’de, Sancaktepe Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılış töreni yapıldı. Törene Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İNSAN BU KADAR ZAVALLI OLABİLİR Mİ?

Açılış töreninde konuşan Babuşcu, Taksim’deki ‘diren Lice’ sloganına değindi. Babuşcu, "Başlangıçta çevreci bir duyarlılıkla yola çıkan Gezi Parkı eylemlerinde bugün gelinen noktada çok farklı bir proje olduğunu gördük. Dün akşam itibarıyla Lice’de, Lice’yi provoke etmek üzere ortaya konan bir senaryo için İstiklal’den Taksim’e yürüyenlerin ‘Diren Lice’ sloganlarını bir çümle ile özetlemek istiyorum. Lice neye direnecek? Esrar tarlaları daha yaygın olabilsin ve oradan varonlar istikrarlı bir şekilde varonluklarını sürdürebilmeleri için mi direnecekler. Lice’deki direniş sloganının arka planında emniyet güçlerimizin son dönemde milyar dolara yaklaşan bir esrar operasyonları var. Bu operasyonlar dolayısıyla orayı projoke etmek isteyenler Taksim’de yürüyorlar. Bu kadar mı ferasetsiz, gözü dönmüş bu kadar mı AK Partinin aleyhine olun da kaynağı ne olursa olsun düşüncesi olur? İnsan bu kadar zavallı olabilir mi? Lütfen kendinize gelin." ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından inşaat halindeki Sancaktepe hizmet binasının açılış butonuna basıldı.

CİHAN


<< Önceki Haber AK Partili isimden önemli iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER