AKP'ye yakınlığıyla bilinen rektör hükümeti öveyim dedi ama...

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Prof. Dr. Ahmet Akgündüz: AKP' milletin malının sadece yüzde 20'sini yemiş

AKP'ye yakınlığıyla bilinen rektör hükümeti öveyim dedi ama...

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında AKP'yi övmek isterken "Milletin malının sadece yüzde 20'sini yemişler" dedi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında AKP'yi övmek isterken "Milletin malının sadece yüzde 20'sini yemişler" deyince sosyal medya karıştı. 

"ESKİ HÜKÜMETLER %80 YİYORDU, AKP% 20 YEDİ"
 
Facebook hesabından bir mesaj  yayınlayan Prof. Dr. Ahmet Akgündüz AK Parti'ye yönelen "yolsuzluk ve rüşvet" iddialarına cevap vermek istedi. "Mevcut hükümetin içinde yolsulzuk yapanların olduğuna dair iddialar ve basiretli olmak" başlıklı mesajında Akgündüz, hükümeti övmek ve önceki hükümetlerle kıyaslamak isterken büyük bir gafa imza attı. 
 
Akgündüz mesajında, "Eski hükümetler, milletin malının % 80'ini yiyorlar ve kalan % 20 ise yol parasına bile yetmiyordu. Tayyip Beyin hükümetleri ve bürokratları ise, % 20'ini yediler; ancak % 80'ini millete harcadılar." diye yazınca sosyal medyada büyük tepki topladı.
 
700 BİN LİRALIK SAATİ DE KABUL ETTİ
 
Rota haber'in haberine göre, Akgündüz mesajında bununla kalmadı... Devamında ise bir bir bütün yolsuzlukları kabul etti. Hatta bizzat Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yalanlanan 700 bin liralık kol saati rüşvetinin doğru olduğunu yazdı.
 
Akgündüz şunları yazdı: "Biz 700.000 TL'lik saati ahlaksızca koluna takanları, belediyeye 90 bin TL'ye mal olan daireleri, 58 bin TL'ye kendi yandaşlarına seçim malzemesi olarak peşkeş çeken belediye başkanını ve cami yapılmak üzere askeriye bile ikna edilerek alınan arsaya ticari bina yapıp yakınlarına vermek isteyen gafilleri, bu hükümetin günahkâr zerreleri olarak görüyoruz." 
 
Akgündüz bütün bunlardan Erdoğan'ın haberi olmadığını ima ederek, "Bu günahkârların Tayyip Beyi kirletmediğini düşünüyor ve Ak Partinin bağırsaklarını temizlemesi gerektiğini her fırsatta hatırlatıyoruz. Beytülmala hıyanet etmeyen Tayyip Beyi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz ve dua ediyoruz." ifadelerini kullandı. 
 
Akgündüz daha önce de "Mümin kardeşlerim" şeklinde başladığı bir mesajında dindarları muhalefetin çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklememeleri ve övmemeleri konusunda uyarmıştı. 
 
Akgündüz bir başka mesajında ise "Benim cumhurbaşkanı adayım Recep Tayyip Erdoğan! Ben başörtüsüne gelenek diyen ve CHP+MHP+Masonlar+Koç+Koç’un avukatları koalisyonuna hayır diyor ve ikinci bir Süleyman Demirel istemiyorum." ifadeleriyle Erdoğan'a desteğini açık bir şekilde ifade etmişti. 

<< Önceki Haber AKP'ye yakınlığıyla bilinen rektör hükümeti öveyim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER