Afrika Birliği'nden Hocaefendi'ye teşekkür plaketi

Afrika Birliği, Fethullah Gülen Hocaefendi'ye insanlığa katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi..

Afrika Birliği'nden Hocaefendi'ye teşekkür plaketi

Abant Platformu'nun 32. oturumu, Afrika Birliği'nin merkez binasında yapıldı ve oturuma 40 ülkeden 123 katılımcı ifade özgürlüğü ve kutsallara saygıyı konuşmak için katıldı..

"İfade Hürriyeti ve Kutsala Saygı" temalı konferansının sonunda, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye insanlığa katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı adına bu plaketi alan Abant Platform Genel Sekreteri Hüseyin Hurmalı şunları söyledi:

"Abant'ın üst kuruluşu olan Gazateciler ve Yazarlar Vakfı'nı, Hocaefendi'yi, Hocaefedi'nin katkılarını biliyorlar. Buradaki konuşmacılardan bazıları da yine Hocaefendi'ye atfen bir şeyler söylemişlerdi. Çünkü Hocaefendi'nin hem kültürlerarası diyalog alanında hem de gerçekten kutsala saygıyla alakalı, ifade özgürlüğüyle alakalı yani hem Türkiye'ye yaptığı hem de dünya'ya yaptığı çok önemli katkılar var. Bu katkıları değerlendiren ve takdir eden bir Afrika Birliği belge verdi. Hocaefendi adına da bu belgeyi Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı adına da bu belgeyi ben aldım. İnşallah nasipse kendisine takdim edeceğiz."



<< Önceki Haber Afrika Birliği'nden Hocaefendi'ye teşekkür plaketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER