Akit'in mumu yatsıya kadar...

Dün gece Star Gazetesi ve 24 TV'ye yakın bir otelde havai fişekli kutlama yapıldı. Bazı haber siteleri bunu Star Gazetesi'ne saldırı olarak verdi. Akit gazetesi ise internet sitesinde, hayali saldırıyı okuyucularına “Paralelin hedefindeki gazeteye saldırı yapıldı.” şeklinde duyurdu.

Akit'in mumu yatsıya kadar...

Kısa bir süre sonra Kanal 24 Yöneticisi Murat Çiçek, Twitter’dan saldırı haberlerini yalanladı. Akit gazetesi ise ‘paralel yapı’yı da içine katarak yazdığı yalan haberi 'Star gazetesine silahlı saldırı iddiası yalanlandı' şeklinde değiştirdi.

Akit Gazetesi de sitesinde daha haberin duyulduğu dakikalarda “Paralelin hedefindeki gazeteye saldırı yapıldı.” şeklinde haber girdi.

Olayın aslı ise kısa bir süre sonra anlaşıldı. Kanal 24 Yöneticisi Murat Çiçek, Twitter’dan,

“- 24 ve Star binasına kurşunlama haberleri yalandan ibarettir. Civardaki bir otelin havai fişek gösterisini farklı algılamışlar. Bilginize.

- 24TV ve Star binasına kurşunlama iddialarına dayanak gösterdikleri kırık cam yoldan görünmeyen ve 4 ay önce kırılan depo tarafındaki camdır.

- Star'a silahlı saldırı haberleri asılsız. Mahallede bir düğünde havai fişek atılmış.” açıklamasını yaptı.

Akit gazetesi ise ‘paralel yapı’yı da içine katarak yazdığı yalan haberi 'Star gazetesine silahlı saldırı' iddiası yalanlandı şeklinde değiştirdi.
<< Önceki Haber Akit'in mumu yatsıya kadar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER