Ali Sabancı, TÜSİAD haberlerine çok şaşkın!

İşadamı Ali Sabancı, TÜSİAD üyeliğini bırakmasının yeni bir habermiş gibi sunulmasına şaşkın...

Ali Sabancı, TÜSİAD haberlerine çok şaşkın!

Bilkent Üniversitesi öğrencileriyle ‘Girişimcilik’ panelinde bir araya gelen Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, çıkışta Cihan Haber Ajansı’nın sorularını cevapladı. 1 yıl önce istifa mektubu olduğunu belirten Sabancı, TÜSİAD'dan ayrılığının yeniymiş gibi gündeme gelmesine tepki gösterdi.

Hükümet-TÜSİAD gerilimi devam ederken Ali Sabancı'nın patronlar kulübünden ayrıldığı haberleri de gündeme gelmişti. Sabancı, “Çok önceden olmuş bir şeyin neden şimdi devreye girdiğini anlayamıyorum. Daha fazla bir bilgi üretemiyorum, çok şaşkınım” dedi.

"TÜSİAD'TAN AYRILIĞIM YENİ DEĞİL Kİ"

Sabancı, TÜSİAD üyeliğini bırakmasının yeni bir habermiş gibi sunulmasına şaşırdığını ifade ederek, "Yani benim TÜSİAD’tan ayrılığım yeni değil ki! 12 Şubat 2013 tarihinde ben istifa mektubumu verdim. Her şey bu kadar açıkken neden bu istifa şimdi gündeme getirildi, şaşkınlık içindeyim. Gerekiyorsa TÜSİAD’a bakın istifa mektubumun tarihine bakın. Tarihi bu kadar eski olan bir olayın neden bugün tartışıldığını anlamış değilim" şeklinde konuştu.

Bilkent Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Girişimcilik’ paneline Ali Sabancı’nın yanında, MonitiseMEA bölgesi CEO'su Fatih İşbecer, Simit Sarayı Kurucusu Haluk Okutur, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadede de katıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Ali Sabancı, TÜSİAD haberlerine çok şaşkın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER