Ankara'da polisle silahlı çatışma

Ankara'da polisle silahlı çatışma: 2'si polis 4 yaralı

Ankara'da çatışmada silah sesleri yükseldi!

Ankara Dikmen semtinde polis ekipleri ile aranan bir şahıs arasında çıkan silahlı çatışmada aralarında polisinde bulunduğu 2'si polis 4 kişi yaralandı. Silah sesleri nedeniyle çevrede büyük panik yaşandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri ile Bülent A. isimli bir şahıs arasında silahlı çatışma yaşandı. Polisler kaçan diğer bir zanlıyı da kovalıyor. Zanlının sıkıştırıldığı bir sokağın çevresi emniyet güçleri tarafından ablukaya alındı. Çelik yelek giyen polisler, zanlı ile çatıştı.

Saat 12.30 sıralarında yaşanan olayda iki sivil polis, bir kadın ve Bülent A. isimli zanlı şahıs yaralandı. Silah sesleri nedeniyle çevrede korku ve heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Cihan Haber Ajansı ekiplerinin görüntülediği çatışma sonrasında bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek, ambülanslarla hastaneye sevk etti.

Çatışma mahallinden kaçan diğer bir zanlı, polis ekiplerince kovalandı. Zanlının sıkıştırıldığı bir sokağın çevresi emniyet güçleri tarafından ablukaya alındı. Çelik yelek giyen polisler, zanlı ile çatıştı. Olayın faili yada faillerinden bir binada sıkıştırıldığı ve polisin operasyon düzenlediği belirtiliyor. Sağlık ekipleri de yaralıları ambülanslarla çevredeki hastanelere götürdü.
<< Önceki Haber Ankara'da polisle silahlı çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER