Ankara'yı karıştıran tekmeli-tokatlı bürokrat kavgası

Sözcü'nün iddiasına göre TRT Genel Müdür Yardımcısı Şenol Göka, bakan yardımcısına tokat attı, danışman ve korumalar ise Göka'yı tartakladı...

Ankara'yı karıştıran tekmeli-tokatlı bürokrat kavgası

Hafta sonunda Denizli'de Bakan Nihat Zeybekçi ve Vali Abdülkadir Demir'in eşlerinin yaralandığı olay sonrasında tekme-tokat kavga yaşandığı ortaya çıktı. TRT Genel Müdür Yardımcısı Şenol Göka ve bakan danışmanı arasında karşılıklı tokatlaşma yaşandı. Korumalar Göka'yı tartakladı.

FESTİVALE SPOT DÜŞTÜ!

Haziran ayında TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Şenol Göka, bu yıl 5.'si düzenlenmesi planlanan Türkçe Sözlü Müzik Festivali için yer olarak memleketi Denizli'yi seçmiş ancak 10-13 Eylül arasında planlanan festival hava muhalefeti sebebiyle ertelenmişti. Ertelenen programda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdulkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi, üzerlerine düşen spot ışık nedeniyle yaralamıştı. Olaydan sonra Bakan Zeybekçi'nin eşini alıp hastaneye götürdüğü, ancak daha sonra orada kalan bürokratlar arasında tekme-tokat kavga çıktığı iddia edildi. Önce sözlü başlayan tartışma daha sonra itiş-kakışa sahne oldu. Sözcü'de yer alan iddiaya göre Genel Müdür Yardımcısı Göka, kendisine hakaret eden bakan danışmanına tokat attı.

KORUMALAR TARTAKLADI

Tokat yiyen danışmanın imdadına bakan korumaları yetişti. Korumalar Göka'ı tartakladı. Bu arada danışman da Göka'ya tokat attı. Araya giren kişilerin kavganın daha da büyümesini engelledi. Hem spot ışık düşmesi hem de kavgayla ilgili soruşturma yapıldığı öğrenildi.

"HABER YAPMAYIN!"

Bakan Zeybekçi'nin ekibi, kavgayla ilgili TRT çalışanlarına ‘Sakın haber yapmayın, sonucuna katlanırsınız' diye uyarıda bulundu.

ZEYBEKÇİ KIZDI

Eşinin yaralanması üzerine alıp hastaneye götüren Bakan Zeybekçi, TRT yönetimine ateş püskürdü. Zeybekçi'nin danışmanı ve korumalarının kavgasından sonra hemşehrisi Göka'yı ilgili bakana şikayet edeceği öğrenildi.

<< Önceki Haber Ankara'yı karıştıran tekmeli-tokatlı bürokrat kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER