Astsubayların sorunlarına 'kadrolu' çözüm

Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli astsubayların mesleki ve sosyal sorunlarının en kısa zamanda ''Komuta Katı''na iletilmesi ve çözüm bulunması için kadro oluşturuldu.

Astsubayların sorunlarına 'kadrolu' çözüm

       Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli  astsubayların mesleki ve sosyal sorunlarının en kısa zamanda ''Komuta Katı''na iletilmesi ve çözüm bulunması için kadro oluşturuldu.

         Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamaya göre, Türk  Silahlı Kuvvetlerinde görevli astsubayların mesleki ve sosyal sorunlarının en  kısa zamanda ''Komuta Katı''na iletilmesi ve çözüm yolu bulunması maksadıyla  Genelkurmay Başkanlığı, kuvvet komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı ve  Sahil Güvenlik Komutanlığı Kıdemli Astsubaylığı kadroları ihdas edildiği  bildirildi.

         Açıklamada, kadrolara görevlendirmelerin yapıldığı ve uygulamaya  geçildiği de kaydedildi.
         
         -Deniz Kuvvetlerinden koruma-
         
         Öte yandan sitedeki başka bir açıklamada ise Kızılay Genel Müdürlüğünce  yapılan planlamaya göre, Somali'ye insani yardım malzemesi taşıyan Aqua Luna  isimli geminin Mogadişu/Somali ve Berbera/Somali limanlarına intikalinde Deniz  Kuvvetleri Komutanlığınca refakat ve koruma sağlandığı bilgisine yer verildi.
         
<< Önceki Haber Astsubayların sorunlarına 'kadrolu' çözüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER