BBP'den 2015 seçimiyle ilgili açıklama

2015' seçiminde partiler şimdiden ülke adına yapacakları plan ve projeleri duyurmaya başladı.

BBP'den 2015 seçimiyle ilgili açıklama

2015'in ilk seçimine yaklaşık 5 ay var ve partiler şimdiden iktidar olmaları durumunda ülke adına yapacakları plan ve projeleri duyurmaya başladı bile. Büyük Birlik partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal önümüzdeki seçim ve projeleriyle ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

"Allah nasip ederde 7 haziranda BBP İktidarda olursa öncelikle yapacağımız birinci iş memurlarımızı, işçilerimizi 4300 TL olan yoksulluk sınırının üstüne, asgari ücretlimizi ise 1300 TL olan açlık sınırının üstüne çekmek olacaktır." diyerek sözlerine başlayan Kaptan Kartal sözlerine şöyle devam etti:

'KATKI PAYLARINI KALDIRACAĞIZ VE ESNAFIN BORÇ FAİZİNİ SİLECEĞİZ'

"Taşeron işçiliğine son verip tamamını sözleşmeli personel kapsamında devlet güvencesi altına alacağız. Askerimize asgari ücret mukabilinde maaş bağlayacağız. Devlet ve özel hastanelerde alınan veya maaşlardan kesilen katkı paylarını kaldıracağız. Engelli vatandaşlarımızın çocuklarını özel eğitim kurumlarında burslu okutacağız. Esnaf ve çiftçimizin kamu bankalarına olan borçlarının faizlerini silip 2 yılı ödemesiz 12 yıl ödemeli krediler tahsis edeceğiz" dedi.

'YEŞİL KARTLIYA ÖZEL HASTANE  VE BAKIM PARASI ARTACAK'

Kaptan Kartal aynı zamanda çiftçilerimizi, yaşlılarımızı ve hastalarımızı da unutmayarak sözlerine şunları da ekledi "nakliyecilerimizin ve çiftçilerimizin kullandıkları akaryakıttan ÖTV'yi kaldıracağız. Yeşil kartlı vatandaşlarımıza özel hastanelerin kapılarını açacağız. SGK kapsamında olan bütün vatandaşlarımız diş tedavilerini özel sektörde yapmalarına imkan sağlayacağız. Evde bakım hizmetlerini artırarak hastalarımızı yaşlılarımızı sokağa mahkum etmeyeceğiz."

'KDV BÜTÜN ÜRÜNLERDE YÜZDE 8 OLACAK'

Ülke olarak hem şehir hem de bölgesel yatırımlarımızın tekrar gözden geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Kartal şunları söyledi "gelir vergisi ve stopajları kademeli olarak % 5'e kadar KDV'yi bütün ürünlerde % 8'e indireceğiz. Türkiyenin yatırım ve istihdam politikalarını bölgesel ve şehirsel olarak yeniden ele alacak hangi bölgeye ve ile ne yatırım yapılacağına karar verip süratle harekete geçeceğiz."

NEREDEN BULACAKSINIZ DİYECEKLERE CEVAP...

"Şimdi iktidar partisi bu paraları nereden bulacaksınız diyecektir bende onlara madem para yoktu 5 katrilyona neden saray yaptırdınız? Neden çifter çifter uçak ve makam araçları alıyorsunuz? Biz milletimizin parasını millete vereceğiz. Uaçağa, saraya vermeyeceğiz."

'İTİBARI BİN ODALI SARAYDA DEĞİL...'

Türkiye'deki adalaetsizlikten çıkıp kurtulmanın yolu olarak hali hazırdaki sistemi değiştirmek gerektiğini ve bunun da parti olarak şaibeye hiç bulaşmamış kadroları sayesinde bu projelerle hayata geçireceklerini anlatan Kaptan son olarak şunları söyledi "itibarı 1150 odalı saraylarda aramayacak vatandaşlarımızın gelir seviyesini onurluca yaşayacakları bir seviyeye çekmekte arayacağız. Sizin gibi "bizimde villalarımız olsun ne var bunda 3 gün konuşur sonra unuturlar" demeyeceğiz.  Bu hükümet fakirden kesip fakire veriyor biz zenginden alıp fakire vereceğiz.  Sistem bu olmalı, bu ülkede nimet hep birilerine külfet ise gariban vatandaşlarımıza düştü BBP iktidarında nimet ve külfet eşit paylaşılacaktır. Parayı veren Milletse en onurlu yaşama hakkını milletimize vereceğiz. TBMM de iki maaş almakla olmaz bunlar."

"Milletimiz hamasi nutuklardan bıktı AKP'de ses var görüntü yok anca vaat ediyorlar. Muhalefetin projesi yok kadrosu yok diyenlere sesleneniyorum; projelerimizde var kadrolarımızda var hem de bizim kadrolarımızda olan arkadaşlarımızın hakkında bir tane şaibe yok sizin kadroları var dediklerinizin ülkemizi getirdiği noktaya bakın."

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber BBP'den 2015 seçimiyle ilgili açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER