Batman’da silahlı kavga: 2 ölü, 20 yaralı

Batman’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı

Batman’da silahlı kavga: 2 ölü, 20 yaralı

Batman’da iki aile arasında arazi anlaşmasızlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye çıkarken, yaralanan 20 kişi ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, akraba olan ve aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Gündem ve Tüzün aileleri fertlerinin tartışması bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Merkeze bağlı Aydınkonak köyünde oturan Gündem ve Tüzün soyadını taşıyan akraba iki aile arasındaki silahlı kavgada 1 kişi ölmüş, 21 kişi ise yaralanmıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 kişi daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölü sayısının 2'ye yükseldiği ve 20 kişinin de yaralanmasına neden olan silahlı kavga, Batman merkez Cumhuriyet Meydanı bitişiğindeki eski halin içinde bir kıraathanede meydana geldi. 

Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşmüş ve tarafların silahlı çatışması olayın meydana geldiği yerden 50 metre uzaklıktaki Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipler Amirliği önüne kadar sürmüştü. Polis ekiplerinin havaya ateş açarak müdahale ettiği silahlı kavgada, Şemsettin Gündem olay yerinde, Mecit Gündem hastanede hayatını kaybetti. İsmail, Serhat, Hayretin, Sefer, Ömer, Cihan, Şakir, Mustafa, Mehmet Akif, Serhat, Hüsnü, Faysal ve Kenan Gündem ile İsa Tüzün, Aydın Batın, Bahattin Setkaya, Seyfettin Başaran ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi daha yaralandı. Yaralılar Batman Bölge Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavgayı duyan iki ailenin yakınları Bölge Devlet Hastanesi'ne akın etti. Ölü haberini alan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.
<< Önceki Haber Batman’da silahlı kavga: 2 ölü, 20 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER