Bayram tatilinde yollar kan gölü

3 gün­lük ka­za bi­lan­ço­su 46 ölü, 317 ya­ra­lı ol­du...

Bayram tatilinde yollar kan gölü

Ra­ma­zan Bay­ra­mı tatilinin ilk gününde yur­dun dört bir ya­nın­dan ka­za ha­ber­le­ri yağ­dı. 3 gün­lük ka­za bi­lan­ço­su 46 ölü, 317 ya­ra­lı ol­du.

Ari­fe gü­nün­de de durum faklı değildi. İlk acı haber Isparta’dan geldi.  Al­man­ya'dan memleketi Konya’ya gitmek isteyen Fa­di­me De­mi­ra­lay, oğ­lu Tol­ga (15) ve kı­zı Be­tül (11) ile uçak­la An­tal­ya­’ya in­di. Anne ve çocukları Kon­ya­’ya gitmek için araç­la yo­la çık­tı. Is­par­ta­’ya gel­dik­le­ri sı­ra­da aracın sü­rü­cüsü şe­rit ih­la­li ya­pın­ca kar­şı yön­den ge­len kam­yo­net­le çar­pış­tı.

Kazada Fadime Demiralay, oğlu Tolga Demiralay, Mevlüt Taştekin ve Ethem Ali Kuzucuk ile diğer araçta Celal Demirtaş öldü. Betül Demiralay ise ağır yaralandı.

Şarampole uçtular

Bursa’da yaşayan Ra­ma­zan Kor­kut da bay­ra­mı mem­le­ke­ti Sam­sun'da ge­çir­mek için an­ne­si, eşi ve 2 ço­cu­ğuy­la bir­lik­te yo­la çık­tı. Ço­rum'a yak­laş­tık­la­rı sı­ra­da aracın di­rek­si­yon hakimiyetini yi­tir­di. Araç­la­rı şa­ram­po­le uç­tu. Ra­ma­zan Kor­kut, an­ne­si Şeh­ri Kor­kut (80), eşi Ha­ti­ce Kor­kut (37) ve oğ­lu Sa­lih Mert (12) öl­dü. Oğ­lu Se­fa (7) ise ağır ya­ra­lan­dı.

Bugün

<< Önceki Haber Bayram tatilinde yollar kan gölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER