Beşiktaş - Fenerbahçe maç özeti - tıkla izle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş Fenerbahçe maçı özeti hurriyet.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz. Beşiktaş Fenerbahçe maç özeti ve golleri burada. Beşiktaş Fenerbahçe özet! Beşiktaş Fenerbahçe tüm goller, geniş özet ve sonucu. BJK FB maç özeti ve bütün detaylar haberimizde. Beşiktaş:1 Fenerbahçe:1 (Özet) Beşiktaş Fenerbahçe maçın golleri ve özeti burada.

Beşiktaş - Fenerbahçe maç özeti - tıkla izle

 Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.... Fenerbahçe Beşiktaş ile berabere kalınca sarı-lacivertli takımın şampiyonluğu garantileme umudu gelecek haftaya kaldı... Beşiktaş da Galatasaray ile olan puan farkını 2'ye çıkardı. Beşiktaş Fenerbahçe maçı özeti hurriyet.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe 24. dakikada Moussa Sow ile 1-0 öne geçti. Beşiktaşlılara beraberliği getiren golü ise 45. dakikada Ramon Motta kaydetti.
Siyah beyazlı takım mücadeleyi 9 kişi ile tamamladı... 58. dakikada Motta ile 90+3. dakikada İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe puanını 67'ye beşiktaş ise 55'e yükseltti. Beşiktaş Fenerbahçe maç özeti


MAÇTAN DAKİKALAR
- 93. dakika: İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü. 
- Beraberlik golünü atan Motta 58. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
- İkinci yarıda Emre Belözoğlu yerine Alper oyunda.
- 45. dakika: Ramon Motta'nın golü skoru 1-1'e getirdi. 
- 24. dakika: Fenerbahçe Moussa Sow'un attığı golle skoru 1-0 yaptı.
- Emre, 16. dakikada hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle sarı kart gördü. 
- 9. dakikada Elmeida Meireles'in arkasından gelerek topu kaptı, Volkan ile karşı karşıya kaldı ama topu auta attı. 
- 7. dakikada maçın ilk sarı kartı Beşiktaşlı Jones'a çıktı. Oyuncu bu kart ile birlikte cezalı duruma düştü. 
- Maçın başlaması ile birlikte siyah beyazlı taraftarlar 'Yönetim uyuma taraftarın dışarıda' sloganları attı.

CANER O POZİSYONU ANLATTI

Karşılaşmanın son dakikalarında bir pozisyonda hakemin hava atışı sonrası verdiği endirekt serbest vuruş sonrası topu auta atan Caner Erkin Karma alanda Hürriyet'in bu konu ile ilgili sorusunu yanıtladı. Caner," hakem o anda bana pozisyonu anlattı. Geri pas nedeniyle endirekt serbest vuruş verdiğini söyledi. Bunun üzerine bir sakatlık nedeniyle oyun durmuş olduğu için topu dışarı attım. " dedi.

BILIC'TEN CENTİLMENLİK

Derbide Caner'in centilmenliği konuşulurken bir centilmence olay da maç sonunda yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü Bilic, maç bitiminde soyunma odası tüneline girdi ve futbolcuları bekledi. Tüm futbolcuları tünelde karşılayan Bilic başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm oyuncuların ellerini sıkıp tebrik etti. Bilic'in bu centilmenliği büyük takdir topladı

Ferit Şahenk maça geldi
Fenerbahçe Kongre Üyesi Ferit Şahenk Beşiktaş - Fenerbahçe maçını kendi şirketine ait locada izledi. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu'ndan Şadan Gürtaş, Süleyman Sözen ile birlikte karşılaşmayı izleyen Ferit Şahenk’in oldukça heyecanlı olduğu gözlemlendi.


<< Önceki Haber Beşiktaş - Fenerbahçe maç özeti - tıkla izle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER