Beyoğlu'nda doğalgaz paniği

Beyoğlu'nda İSKİ'nin atık su kanalı yenileme çalışmasında, iş makinesi doğalgaz borusunu deldi.

Beyoğlu'nda doğalgaz paniği

Çevreye basınçla doğalgaz sızmaya başladı. Panik yaşayan işçi Naim Başar, 2.5 metrelik çukura düştü. Ayağından yaralanan Başar, zor anlar yaşadı.

Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi, Yumak Sokak'ta saat 11.00'de İSKİ'nin atık su kanalı yenileme çalışmasını yapan taşeron şirkete bağlı çalışanlar, iş makinesiyle doğalgaz borusunu deldi. Mahallede panik yaşanırken bir işçi de kaçmaya çalışırken 2.5 metrelik çukura düştü.
Ayağından yaralanan Başar, zor anlar yaşadı. İşçinin yardımına arkadaşları yetişti. Sokağa İGDAŞ, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Doğalgaz, ana vanadan kesilirken, İGDAŞ tamir ekipleri çalışma başlattı. Kurtarılan işçi Naim Başar, “Doğalgazdan etkilenmedim. Toprak göçünce ben de kanala düştüm. Ayağımda hafif sorun var" diye konuştu.

SOKAK SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Mahalleli duruma tepki gösterdi. Bir mahalleli, “İnsanları buraya getiriyorlar, kazdırıyorlar. Adam içeride kaldı, güçlükle çıkardılar. Yardımına koştuk. Önlem alsınlar. Adam ölüyordu" diye konuştu. Sokak güvenlik şeridi ile yaya ve araç girişlerine kapatıldı. Bu arada İGDAŞ onarımın saat 18.00'a kadar süreceğini açıkladı.

DHA
<< Önceki Haber Beyoğlu'nda doğalgaz paniği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER