Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gelişme

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve ekibine yönelik yapılan saldırıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gelişme

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve ekibine yönelik 2 gün önce yapılan saldırıyla ilgili olarak aranan Ankara plakalı otomobil Kayseri'de durduruldu.

Kayseri polisi otomobilde geniş çaplı arama yaptı. Araç içinde bulunan ve aile olduğu belirtilen Bingöl nüfusuna kayıtlı 2'si kadın, 2'si erkek 4 kişiyi de şüpheli olarak gözaltına aldı. Araç ve şahıslar, Bingöl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek.

İki gün önce Bingöl'de Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun şehit olduğu, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile polis Uğur Atlı'nın yaralandığı saldırıyla ilgili polisin yaptığı çalışmada sonucu olaya karıştığı belirtilen Ankara plakalı otomobil Kayseri'de ele geçirildi. Renault marka otomobilin akşam saatlerinde mobese kameraları aracılıyla Kayseri'den ayrılarak Ankara istikametine doğru gittiği belirlendi. Polis bunun üzerine kırmızı alarma geçerek, belirlenen 12 ayrı noktada kapama yaptı. Araç, Kayseri Ankara karayolu Himmetdede mevkiinde görevli ekiplerce fark edilerek durduruldu. Araçta polis arama yaptı. Arama sırasında 2'si çocuk 4 kişi yol kenarında bekletildi. Bingöl'ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan araç içindekiler hakkında Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi akışı sağlandı.

Araç plakası ile ilgili ihbar üzerine çalışma yapıldığı belirtilirken, otomobilin ve şahısların Bingöl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edileceği bildirildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER